Jorge Jesus Fenerbahçe'den Ayrılıyor mu? Açıklama Geldi

23.09.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 16:59

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro'nun başına geçeceği iddia edildi. Başkan Sergio Coelho açıklama yaptı.

Jorge Jesus Fenerbahçe'den Ayrılıyor mu? Açıklama Geldi

Sezon başında İsmail Kartal'ın yerine Fenerbahçe'nin başına geçen Jorge Jesus hakkında Portekiz basınında bir iddia ortaya atıldı. Record gazetesi Jesus'un Brezilya Ligi'ne dönmek istediğini ve bunun için Atletico Mineiro ile bir görüşme yaptığını ileri sürdü.

Başkan açıkladı: "Bir görüşme yok"

Brezilya Ligi temsilcilerinden Atletico Mineiro'nun Başkanı Sergio Coelho, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. ESPN'de yer alan habere göre iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren başkan, Coelho, "Atletico Mineiro ve Jorge Jesus arasında kesinlikle bir görüşme yok" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan Beşiktaş sözleri: "İlk derbi maçım"
Habere Git

Öte yandan Sözcü'nün derlediği haberde, Lige verilen milli arada Portekiz'e ailesinin yanına giden Jorge Jesus, İstanbul'a dönerek, takımın başında çalışmalara başladığı kaydedildi. Süper Lig'de Sarı-Lacivertliler'in şampiyonluğuna odaklandığı belirtilen Portekizli teknik adamın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kuruluyla arasının iyi olduğu ifade edildi.

Sezon başında Fenerbahçe'de göreve gelen Teknik Direktör Jorge Jesus, Sarı-Lacivertliler'in başında 14 karşılaşmaya çıktı. 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden tecrübeli teknik adam, 2.00 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler