Fenerbahçe'de Jorge Jesus İçin Karar Verildi! Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu

17.11.2022 - 11:36 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 11:45

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Jorge Jesus’un kontratını uzatmak istiyor. İşte ilk görüşmenin tarihi... İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus İçin Karar Verildi! Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu

Milli araya 29 puanla lider durumda giren Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşme sona erecek olan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. İşte başarılı hoca ile görüşülecek tarih. Detaylar...

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Lacivertliler, turnuva devam ederken ilk görüşmeyi gerçekleştirip, şartları konuşmak istiyor. Bunun için de takıma verilen iznin bitmesi beklenecek. 

25 Kasım'da Jesus'la masaya oturulacak

Yönetim, 25 Kasım’da başlayacak olan hazırlıklarla birlikte Jorge Jesus ile ilk kez masaya oturmayı planlıyor. Bu görüşmede hedef imza değil, iki tarafın da şartlarını ve beklentilerini birbiriyle paylaşması olacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - 3 dünya devi Arda Güler'in peşinde! 22,5 milyon Euro teklif
Habere Git

Tite'nin geleceği de belli olacak

Dünya Kupası 20 Kasım’da başlayacak ve 18 Aralık’ta sona erecek. Jesus’un adının anıldığı Brezilya’da teknik direktör Tite’nin geleceği de bu süreçte netlik kazanacak

Hedef uzun süreli kontrat imzalamak

Fenerbahçe Yönetimi, görüşmeleri devam ettirip, ara transfer döneminden önce bu konuyu sonuçlandırmayı hedefliyor. 

Sarı-Lacivertliler’in isteği, Jesus’la uzun süreli bir kontrata imza atarak, ocak ayından itibaren kadro planlamasını da uzun vadeli bir şekilde yapmak.

İlgini Çekebilir
Fırtına yıldız oyuncu için harekete geçti! Teklifi kabul etmedi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler