Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Kayserispor Maçından Sonra Açıklama Yaptı

04.03.2023 - 21:56 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 00:21

Son dakika | Süper Lig'de Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında 2-1 kazandı. Teknik direktör Jorge Jesus, maçın ardından açıklama yaptı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Kayserispor Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacviertliler, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

"Set hücumlarında top kaybettik"

Jorge Jesus, "Maç tam da düşündüğüm gibi geçti. Zor geçti. Rakip bize sorun yaşattı. Altay iki tane önemli kurtarış yaptı. İki güzel gol attık. Bazı pozisyonlarda iyiydik ama set hücumlarında top kaybettik. Ancak genel olarak memnunum" dedi.

"Sevilla'nın bizden çok güçlü bir kadrosu var"

Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Sevilla maçı hakkında konuşan Portekizli teknik adam, "Sevilla'nın çok güçlü takım olduğunu biliyoruz. Bizden çok güçlü bir kadrosu var" dedi.

İlgini Çekebilir
Fener, Kayseri'de GÜVEN verdi
Habere Git

"Şansımızı deneyeceğiz"

Jesus, "Biz de elimizden geleni yapacağız. Şansımızı deneyeceğiz. Kimin güçlü olduğu saha içinde belli olur. O maça en iyi şekilde hazırlanacağız" açıklamasını yaptı.

"Galatasaray burada kaybetti"

Maç sonu röportajının ardından basın toplantısında konuşan Jesus, "Galatasaray burada kaybetti. Bizim için farklı bir maç olacağını biliyorduk. 90 dakika boyunca iyi olduğumuz anlar vardı. Hedefimiz olan 3 puanı aldık. Takımımız iyi bir performans gösterdi. Altay’ın performansı iyiydi. Son dakika kornerden bir gol yedik. Fenerbahçe oyuncularını tebrik ediyorum. Bu galibiyeti almamız, bu zorlu ligde bizim için önemliydi” dedi.

"Sevilla'ya karşı pek iyi anılarım yok"

Jesus, “Sevilla’ya karşı penaltılarda bir final kaybetmiştim. Onlara karşı pek iyi anılarım yok. Oynana Avrupa Ligi finalini onlara karşı kaybetmiştim. Biliyorsunuz ki Sevilla, Avrupa Ligi'nin en çok kazanan takımı. Bu turnuvanın Real Madrid’i diyebiliriz. Şansımız az gibi gözükse de biz kendimize inanıyoruz. Perşembe günü iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler