Al Hilal - Al Taawon: 2-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

11.11.2023 - 01:02 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 01:06

Eski Fenerbahçeli Jorge Jesus'un teknik direktörlüğünü yaptığı Al Hilal, Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Taawon’u 2-0 yendi. Al Hilal, yoluna namağlup devam ediyor.

Al Hilal - Al Taawon: 2-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Jorge Jesus’un takımı Al Hilal, Suudi Arabistan Peo Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. Geçen sezon Fenerbahçe'de görev yapan Portekizli çalıştırıcının öğrencileri, ligdeki 13 maçında da yenilgi yüzü görmedi. Al Hilal, ligin 13'üncü haftasında ağırladığı Al Taawon’u Mitrovic ve Kanno’nun golleriyle 2-0 yendi.

Ronaldo’nun takımına 7 puan fark attılar

Al Hilal, Cristiano Ronaldo’nun takımı Al Nassr’la puan farkını maç fazlasıyla 7’ye yükseltti. Jesus’un öğrencileri, son 5 maçın 4’ünde kalelerini gole kapadı.

En çok gol atan ve en az gol yiyen takım

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra bir kez daha Suudi Arabistan’ın yolunu tutan başarılı teknik direktör, Al Hilal’le ligde başarılı şekilde ilerliyor. Al Hilal, ligin en çok gol atan (34) ve en az gol yiyen (8) takımı konumunda. 

İlgini Çekebilir
Trabzon'da kule iş başında! Bu kez Konya'yı yıktı...
Habere Git

Mitrovic Ronaldo’nun takipçisi

Sezon başında Fulham’dan 52.6 milyon Euro'luk bir bedelle transfer edilen Aleksandar Mitrovic, Al Hilal formasıyla çıktığı 17 maçta 17 kez fileleri havalandırdı. Bu gollerin 10’unu ligde atan Mitrovic, Cristiano Ronaldo’nun 2 gol gerisinde bulunuyor.

Jesus kupayı Al Nassr’a kaptırdı

Arap Kulüpler Şampiyonası’nda Al Nassr ile final oynayan Al Hilal, uzatmalarda Ronaldo’nun gollerine engel olamadı ve 2-1 yenilerek kupayı rakiplerine kaptırdı. 

AFC Şampiyonlar Ligi’nde de lider

AFC Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda bulunan Al Hilal, 10 puanla lider durumda. Namanga takımı ile aynı puanı paylaşan Al Hilal, averajla rakiplerinin önünde yer aldı. Grup aşamasının bitimine iki hafta kala Al Hilal ve Namangan, gruptan çıkmayı garantiledi.

Senin için hazırladığımız haberler