Jesus'lu Al Hilal, Al Hazm'ı 9-0 mağlup etti!

25.11.2023 - 22:45 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 22:48

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Jorge Jesus liderliğindeki Al Hilal, Al Hazm'ı gole boğdu. Lider Al Hilal, rakibini deplasmanda 9-0 mağlup etmeyi başardı. İşte detaylar.

Jesus'lu Al Hilal, Al Hazm'ı 9-0 mağlup etti!

AJANSSPOR HABER 

Suudi Arabistan Pro Ligi 14. haftasında Al Hilal, son sıradaki rakibi Al Hazm'ı 9-0 mağlup etti ve liderlik koltuğunu korudu. Al Hilal'de Malcom 3 golle yıldızlaşırken, 7 farklı isim skor katkısı vermeyi başardı. Suudi Arabistan ekibi bu sonuçla üst üste 7. galibiyetini elde etti ve puanını 38'e yükseltti.

Rekoru tekrarladı

Rakibi Al Hazm'ı 9-0 mağluo eden Al Hilal, kulüp kariyerinin en farklı galibiyetini tekrar etti. Suudi Arabistan ekibi daha önce de 2018-19 sezonunda Kral Kupas mücadelesinde karşılaştığı rakibi Al Deraa'yı 9-0 mağlup etmişti.

Namağlup tek takım

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus liderliğindeki Al Hilal, bu sezon henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde 14 maçta yalnızca 2 beraberlik alan Al Hilal, Kral Kupası'nda da adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Gole doymuyor

Kadrosunda Malcom, Milinkovic-Savic ve Mitroviç gibi yıldızlar bulunan Al Hilal, en önemli ismi Neymar'ın sakatlığına rağmen hücumda etkili bir performans gösteriyor. Jesus ve öğrencileri bu sezon 14 maçta rakip fileleri 43 kez havalandırmayı başardı.

Neymar yok ama sorun da yok

Sezon başında 80 milyon Euro karşılığında Neymar'ı transfer eden Al Hilal, yıldız ismin sezonu kapatmasına sebep olan sakatlığı sebebiyle sarsıldı. Buna rağmen Al Hazm'ı 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Al Hilal, Brezilyalı yıldızının yokluğunda da başarılı performansına devam ediyor.

Ronaldo'lu Al Nassr sınavı

Jorge Jesus'lu Al Hilal, Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 15. haftasında Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr ile karşılaşacak. Al Nassr, ligde 34 puanla Al Hilal'in ardından 2. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler