Fenerbahçe, Erteleme Maçında Bu Akşam Konyaspor'la Karşılaşıyor! İşte 11'ler

25.02.2023 - 08:29 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 18:14

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında bu akşam Fenerbahçe, sahasında Arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak. İşte maçla ilgili detaylar ve ilk 11'ler.

Fenerbahçe, Erteleme Maçında Bu Akşam Konyaspor'la Karşılaşıyor! İşte 11'ler

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında bu akşam Arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak. Kritik karşılaşmada Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı Surinam asıllı Hollandalı oyuncu Jayden Oosterwolde yedek başlayacak.

Maçın hakemi Halil Umut Meler

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Burak Şeker görev alacak. Karşılaşmayı ise beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Fenerbahçe, zirve yolunda puan kaybı yaşamamayı hedefliyor

Sarı-lacivertliler, ligde 3 maçlık galibiyet serisinin ardından çok tartışılan hakem kararlarının yaşandığı Adana Demirspor deplasmanında 2 puan kaybetmişti. Söz konusu puan kaybıyla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe, Konyaspor'u yenerek zirve yolunda puan kaybı yaşamamayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'in ekibindeydi, yeni takımı belli oldu!
Habere Git

Ligin ilk yarısındaki maçı Konyaspor kazanmıştı

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, haftaya 45 puanla 2. sırada giriyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 1-0 kaybeden Fenerbahçe sezonun ilk yenilgisini yaşatmıştı.

Jesus, kulübede olamayacak

Fenerbahçe'de Arabam.com Konyaspor maçında teknik direktör Jorge Jesus, kulübedeki yerini alamayacak. Portekizli teknik adam, tartışmalı anların yaşandığı Adana Demirspor maçında bitiş düdüğünün ardından hakem Ali Palabıyık ile diyaloğu sonrasında kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

68 yaşındaki çalıştırıcı, cezası sebebiyle takımının başında olamayacak. Fenerbahçe'de takımın başında yedek kulübesinde yardımcı antrenör Joao de Deus görev yapacak.

Fenerbahçe'de tek eksik Batshuayi

Sarı-lacivertlilerde Adana Demirspor deplasmanında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Michy Batshuayi, zorlu müsabakada forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'e saniyeler yetti!
Habere Git

Fenerbahçe'de 7 isim sınırda

Fenerbahçe'de Arabam.com Konyaspor mücadelesi öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc ve Emre Mor, kart görmeleri durumunda Kayseri deplasmanında mücadele edemeyecek.

Fenerbahçe ile Konyaspor 44. kez karşılaşacak

Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig tarihinde daha önce 43 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 galibiyet alırken, 8 müsabakada da Konya temsilcisi 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan mücadeleyi Konyaspor, 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Kadıköy’de 2 kez kaybetti

Fenerbahçe’nin Süper Lig'de bu sezon evinde 11 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, iç sahada oynadığı 11 müsabakada 8 kez kazanırken, sadece 2 kez de 3 puan alamadı. Kanarya, Kadıköy’deki 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe son olarak sahasında Kasımpaşa ile mücadele etti ve 5-1'lik skorla galip ayrıldı.

İlgini Çekebilir
5. şampiyonun borcu 771 milyona dayandı
Habere Git

İşte ilk 11'ler

  • Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Zajc, Arao, İrfan Can Kahveci, Rossi, King, Valencia.

  • Konyaspor: Erhan, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Bouchalakis, Oğulcan, Michalak, Cekici, Diouf.

VAR hakemi belli oldu

Öte yandan, Fenerbahçe - Konyaspor karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu:

  • VAR: Alper Ulusoy
  • AVAR: Hakan Ceylan
  • AVAR: Ekrem Kan
Senin için hazırladığımız haberler