Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Ali Koç ile Soyunma Odasındaki Tartışma Hakkında Konuştu

06.04.2023 - 23:42 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 23:53

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 4-2 kaybedilen Beşiktaş derbisinin ardından Ali Koç ile soyunma odasında yaşadığı tartışma hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Ali Koç ile Soyunma Odasındaki Tartışma Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor'u 4-1 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Ali Koç ile yaşadığı tartışma hakkında açıklama yaptı

Jesus, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kadıköy'de oynanan Beşiktaş derbisinin 4-2 kaybedilmesiyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un soyunma odasına indiği ve Koç ile tartışma yaşadığı iddialarına cevap verdi.

İddiayı doğruladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, basın toplantısında kendisine yöneltilen Koç ile yaşadığı tartışma iddiası hakkında ne düşündüğü sorusuna cevap verdi. Portekizli teknik adam bu iddiayı yalanlamadı.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan soyunma odasına inen Ali Koç'a: "Ne söyleyeceksen bana söyle!"
Habere Git

"Başkanımızla çok iyi bir arkadaşlığımız var"

Jorge Jesus, "Ben kendimce yöntemleri olan bir teknik direktörüm. Türkiye'ye gelmemde başkanımız beni ikna etti. Başkanımızla çok iyi bir arkadaşlığımız var" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş maçı bittiğinde hepimiz acı çekiyorduk"

Sözlerine devam eden Jesus, "Beşiktaş maçı bittiğinde hepimiz acı çekiyorduk. Hepimiz çok üzgündük. Ben de cezalı olduğum için soyunma odasına hemen gidemedim" şeklinde konuştu.

"Soyunma odasında her zaman gerginlikler olabilir"

Deneyimli hoca, "Maçlar bittiğinde kazanamadığınızda soyunma odasında her zaman gerginlikler olabilir. Ama belirtmiş olduğum gibi ben başkanımızı çok seviyorum. Onun da beni çok sevdiğini düşünüyorum. Güzel bir arkadaşlığımız var" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler