Jimmy’nin rol modeli Ömer!

05.09.2020 - 15:07 | Son Güncellenme: 05.09.2020 - 15:11

Galatasaray son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Galatasaray'da Jimmy’nin rol modeli Ömer Bayram.... Bu iki oyuncu da Florya'da büyük mücadele veriyor. İşte detaylar...

Jimmy’nin rol modeli Ömer!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Geçen sezon başında gönderilmek üzereyken hırs yapıp kendini gösteren sonra da sol bekten orta sahaya evrilen Ömer Bayram gibi Jimmy de Florya’da büyük mücadele veriyor.

Durmaz, lig bitiminde satış listesine konuldu

Galatasaray’da geçen sezon kadroya katılan ancak en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Jimmy Durmaz, lig bitiminde satış listesine konuldu. Ancak yeni sezon öncesi antrenmanlara üst perdeden giren 31 yaşındaki futbolcu teknik heyete göre kamp döneminin yıldızlarından biri oldu. Jimmy’nin Galatasaray kariyerindeki çizgisi takım arkadaşı Ömer Bayram’ı hatırlatıyor. 

Ömer, takımdan ayrılmak üzereyken çıkış yaptı

İlk sezonunda bulduğu şansları değerlendiremeyen ve sol bekte vasat altı bir performans gösteren Ömer, takımdan ayrılmak üzereyken çıkış yaptı ve orta sahada bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Sol bekten sol ön ve merkez oyuncusuna evrilen Ömer, geçen sezon takımın en etkili isimlerinden biri haline gelmişti

Jimmy’nin çok formda olması kafaları karıştırdı

İçinde bulunduğumuz dönemde de kesin satılacak gözüyle bakılan Jimmy’nin de çok formda olması kafaları karıştırdı. Hem kanatta hem de merkez oynayabilen tecrübeli futbolcu orta saha eksikliğinin bulunduğu dönemde kendine yer edinmek istiyor. 

7 milyon TL

Florya’da kalmak için Ömer Bayram gibi elinden geleni yapan Jimmy Durmaz, etkili şutlarıyla da göz dolduruyor. Galatasaray ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Jimmy’nin, bu sezonki maaşı 7 milyon lira.

Senin için hazırladığımız haberler