Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Yardımcısı Joao de Deus Açıklama Yaptı

25.02.2023 - 21:41 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 21:47

Fenerbahçe, ertelenen 23. hafta maçında Konyaspor'u 4-0 yendi. Teknik direktör Jorge Jesus'un cezalı olduğu maçta takımın başında olan Joao de Deus açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Yardımcısı Joao de Deus Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de Kahramanmaraş merkezli feci deprem nedeniyle ertelenen 23. hafta maçları oynandı. Fenerbahçe, Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sarı-Lacivertliler 4-0 kazanmayı başardı.

Jesus'un yerine Joao de Deus

Daha önce oynanan Adana Demirspor maçında hakem Ali Palabıyık'a karşı tepkisinden dolayı 1 maç ceza alana teknik direktör Jorge Jesus, Konyaspor karşısında takımın başında bulunamadı. Kadıköy'de takımın başına geçen yardımcı antrenör Joao de Deus açıklamalarda bulundu.

"Bu süreçte oyuncuları motive etmek kolay değil"

Joao de Deus, "25 günlük bir süreçten çıktık. Bu süreçte oyuncuları motive etmek kolay değil ama onlar iyi bir profesyonel. Zor bir süreç olduğunu biliyoruz ama çalışmalarını sürdürdüler" ifadelerini kullandı.

"Rakibin kırmızı kartının da önemi vardı ama..."

Deus, "Bugün iyi oynadık ve galip geldik. Rakibin kırmızı kartının da önemi vardı ama kırmızı karta kadar öne geçmiştik. Ortaya koyulan oyun ve galibiyetten dolayı futbolcuları kutluyorum" şeklinde konuştu.

"Bu en büyük trajedi benim gördüğüm"

Sözlerine devam eden yardımcı antrenör, "Hepimiz yaşanan olaydan dolayı üzgünüz. Bu en büyük trajedi benim gördüğüm. Kötü olaydan etkilenen ailelere üzgün olduğumu iletmek istiyorum. Ülke üzerinde çok büyük etki yaratan bir olay" açıklamasını yaptı.

"Hatay ve Gaziantep'in lige devam edemeyecek olması üzücü"

Deus son olarak, "Ben spor açısından baktığımda Hatay ve Gaziantep'in lige devam edemeyecek olması üzücü. Bizler her zaman bu olaylardan etkilenenlerin yanındayız. Biz de direkt olmasa da bu olaylardan etkileniyoruz. Çok üzgün olduğumuzu iletmek istiyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler