Joao Pereira'dan Abdullah Avcı'ya gönderme

16.05.2021 - 18:11 | Son Güncellenme: 16.05.2021 - 18:59

Ocak ayında Trabzonspor'dan ayrılan Portekizli oyuncu Joao Pereira, teknik direktör Abdullah Avcı'ya göndermede bulundu. İşte detaylar.

Joao Pereira'dan Abdullah Avcı'ya gönderme

AJANSSPOR-HABER

Ocak ayı transfer döneminde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı tarafından kadroda düşünülmeyen ve Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a transfer olan Joao Pereira, bugün Avcı'nın basın toplantısı sonrası sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.

Avcı'ya gönderme

Portekizli sağ bek oyuncu Abdullah Avcı'nın açıklamalarının altına, "Abdullah beni şampiyon yaptığın için teşekkürler" paylaşımını yaptı. 

Konu kapandı

Tecrübeli teknik adam ise bugünkü basın toplantısında Joao Pereira ile ilgili soruya, "Pereira konusu ise kapanmıştır. Bitmiştir. Allah yolunu açık etsin. Mevcuttaki oyuncuları konuşmak ve onlara değer vermek daha doğru olacaktır. O noktaya bir transfer daha yapılacak" ifadelerini kullandı. 

19 yıl sonra namağlup şampiyon

Bilindiği üzere Joao Pereira'nın formasını giydiği Sporting Lizbon, Portekiz Ligi'nde 19 yılın ardından namağlup şampiyonluğa ulaşan taraf olmuştu. 

Trazonspor kariyeri

Öte yandan 37 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor formasıyla çıktığı 122 maçta 3 gol ve 19 asist kaydetti. Pereira, ayrıca bordo-mavili takımla bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı. 

Senin için hazırladığımız haberler