John Obi Mikel Stoke City'de

17.08.2020 - 18:31 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 19:11

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri.. Trabzonspor'dan mart ayında ayrılan John Obi Mikel Stoke City'yr transfer oldu.

Son olarak Trabzonspor'da forma giyen 33 yaşındaki Nijeryalı orta saha John Obi Mikel, Championship ekibi Stoke City ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Mikel, Stoke'un 2020-21 sezonu öncesinde yaptığı 4. takviye oldu.

Başakşehir maçında oynamak istememişti

Koronairüs salgını nedeniyle Başakiehir maçında oynamayan Mikel, karşılaşma öncesi, "Hayatta futboldan daha fazlası var. Kendimi rahat hissetmiyorum ve bu durumda futbol oynamak istemiyorum. Bu kritik zamanda herkes aileleri ve sevdikleri ile birlikte evde olmalıdır. Dünya bu tür çalkantılı dönemlerle karşı karşıya olduğu için sezon iptal edilmelidir" ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'daki, sözleşmesi feshedilmişti

Yaşanan gelişmelerin ardından Nijeryalı orta saha ile Trabzonspor'un yolları ayrılmıştı. Bordo mavililerden yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile John Obi Mikel arasındaki 30.06.2019 başlangıç 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Karşılıklı fesih anlaşması ile futbolcu, ileriye dönük tüm alacaklarından vazgeçmiştir" denilmişti.

Obi Mikel'in Trabzonspor'daki performansı

Tabzonspor'a büyük umutlarla gelen 32 yaşındaki futbolcu, bordo mavili forma altında toplam 27 resmi maçta forma giyerken; gol veya asist katkısı verememişti.. Yıldız oyuncu toplamda 8 sarı ve 1 de kırmızı kart görmüş, Süper Lig'de ise 19 maçta 1485 dakika süre almıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler