John Wall eski takım arkadaşı hakkında konuştu

17.03.2017 - 01:44 | Son Güncellenme: 17.03.2017 - 01:44

NBA'de son dönemin en formda takımlarından Washington Wizards'ın All-Star guard'ı John Wall, Kentucky üniversitesinden takım arkadaşı DeMarcus Cousins'ın Washington Wizards'a gelme durumu ve New Orleans Pelicans'a takas oluşu hakkında konuştu.

The Undefeated'tan Marc Spears'a konuşan John Wall, "Ben DeMarcus'la konuşmuştum ve  bana Washington'a gelebileceğini söylemişti. Ancak o da neler yaşanacağından henüz habersizdi. Ben de onun bu şekilde takas edileceğini hiç düşünmezdim. Bu şekilde olması beni şok etti" dedi. John Wall ayrıca olayı öğrendiği anları da anlattı: "Çok garipti. Ben medyaya konuşurken yanımdan geçti ve takasla ilgili bir şeylerden bahsetti. Ne söylediğini tam anlayamadığım için telefonumu alınca kendisini aradım ve bana 'Şuan hava alanındayım. Nereye gideceğimi bilmiyorum. Sacramento'ya mı döneceğim yoksa burada mı kalacağım?' dedi. DeMarcus'un duyguları incindi. Ne olursa olsun 6 sezon boyunca her şeyini verdiği takımdan bu şekilde ayrılmak kötüdür" 

DeMarcus Cousins, New Orleans Pelicans'a pek uğurlu gelmedi. DeMarcus Cousins geldiğinden beri 10 maç yapan New Orleans Pelicans bu 10 maçta 3 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı.

EREN TUNCAY / AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler