Johnny Depp 1 saatte 1 milyon takipçiye ulaşarak rekor kırdı

17.04.2020 - 21:08 | Son Güncellenme: 17.04.2020 - 21:17

Johnny Depp kimdir, kaç yaşında, oynadığı filmler, neden gündem oldu, instagram hesabı mı açtı, adresi, kullanıcı adı nedir, kaç takipçisi oldu, en fazla takipçi kimde, kimleri takip ediyor, karayip korsanları izle, hd, türkçe dublaj ve daha fazlası detaylar haberimizde...

Johnny Depp 1 saatte 1 milyon takipçiye ulaşarak rekor kırdı

Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) filmindeki Kaptan Jack Sparrow rolüyle kariyerinde zirve yapan Johnny Depp Instagram'a katıldı. 1 saatte 1 milyon takipçiyi geçti. 56 yaşındaki oyuncu Johnny Depp sosyal medyanın gündemine oturdu. 

En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibi olan Johnny Depp yine gündemde... Ancak Kaptan Jack Sparrow karakteriyle özdeşleşen oyuncu bu sefer yeni filmi ya da Amber Heard ile biten ilişkisiyle değil Instagram'a katılmasıyla konuşuluyor.

56 yaşındaki oyuncu yıllar sonra açtığı Instagram hesabıyla hayranlarını selamlamasından 1 saat sonra 1 milyon takipçi sayısına ulaştı. Kısa süre sonra ise 1.6 milyonu geçti.

Aktörün hayranları, kullanıcı isminin alınmış olmasından dolayı Johnny Depp'in bir süredir Instagram'a katılmış olmasından şüpheleniyordu. Deep'in hamlesi hem bu şüpheleri doğruladı hem de Twitter'da da en çok konuşulanlar arasına girmesine neden oldu.

Mumlarla çevrili bir yerde çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayan Johnny Depp aralarında; Banksy, Jimmy Kimmel Live, Oprah, Emma Roberts, Cara Delevingne, Penélope Cruz ve Paul McCartney'nin de olduğu 90 ismi takibe aldı.

 
Senin için hazırladığımız haberler