Jordan'a laf attı, takımdan gönderildi

30.05.2020 - 13:02 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 13:13

Jordan'a laf attı, takımdan gönderildi

Netflix'te yayınlanan "The Last Dance" belgeselinden sonra gündemde sıkça yer alan efsanevi basketbolcu Michael Jordan hakkında, aynı zamanda sahiplerinden biri olduğu Washington Wizards'da oynadığı dönemden bir hikaye daha ortaya çıktı.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Michael Jordan'ın Washington Wizards'da oynadığı dönemden takım arkadaşı olan Richard Hamilton, 'All the Smoke' isimli bir podcast programında antrenman anısından bahsetti.

"Trash talk yapanı takasladı"

Antremanda Jordan'a sıklıkla takıldıklarını ifade eden Richard Hamilton, "Michael Jordan ile hepimiz antrenmanlarda 'trash talk' yapardık. Ama bir keresinde Laron Profit, trash talk'un ötesinde ektra bir şeyler daha söylemişti. Ben o kadar ileri gitmezdim. Antrenmanda Profit, Jordan'ın üstünden şut attı, daha sonrasında geriye doğru koşarken Jordan'a, 'O yaşlanmış dizlerinle beni savunamazsın' demişti." dedi.

"Artık yalnızsın RIP"

Antrenmandan sonra Jordan'ın kendisinin yanına geldiğini söyleyen Hamilton, "Daha sonrasında Jordan bana, 'Biliyorsun, senin arkadaşın... Takımdan gidecek. Ama sen burada kendi başına olacaksın. Artık yanında arkadaşın olmayacak, bu adada kendi başına olacaksın.' dedi." ifadelerini kullandı.

Laron Profit, Orlando Magic'e birinci tur draft hakkı karşılığında takaslanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler