Jorge Jesus, Altay Bayındır hakkında kararını verdi!

02.03.2023 - 09:19 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 09:21

Geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon performansıyla zaman zaman eleştiri toplayan Altay Bayındır hakkında teknik direktör Jorge Jesus son kararı verdi..

Jorge Jesus, Altay Bayındır hakkında kararını verdi!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, transfer son gününe kadar çalışmalarını sürdürürken Jorge Jesus, ara transfer döneminde kaleci almamaya karar verdi. Böylece tecrübeli teknik adam, Altay Bayındır hakkında da bir karar almış oldu.

Kalede değişiklik olmayacak

Milliyet'in haberine göre kaleci takviyesi yapılması beklenen Fenerbahçe'de Jorge Jesus buna gerek duymadı ve sezon sonuna kadar Altay Bayındır ile devam etme kararını verdi. Portekizli çalıştırıcı, Altay’ın liderliği, çalışması ve karakterinden memnun.

Yönetimle Altay hakkında konuştu

Geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon zaman zaman yaptığı hatalarla Fenerbahçe taraftarının tepkisini de toplayan Altay Bayındır'a Jorge Jesus ilk günden beri destek verdi. Maçlardan sonra yeri geldi taraftara Altay'ı alkışlattı. Yönetimle konuşan Jesus, Altay'ın bu hatalarının doğal olduğunu ve milli kalecinin iyi yerlere geleceğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko'ya Nemanja Bjelica'da iyi haber!
Habere Git

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 33 maça çıkan 24 yaşındaki kaleci, 35 gol yerken 13 maçta ise kalesini gole kapattı.

Stoper ve sol bek takviyesi gelmişti

Fenerbahçe bu ara transfer döneminde stopere Samet Akaydin'i alırken sol beke de Jayden Oosterwolde'yi almıştı. Genç Emre Demir'i de alan sarı-lacivertliler oyuncuyu Samsunspor'a kiralamıştı.

Son 16'da rakip Sevilla

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda da rakibi belli oldu. Temsilcimiz, İspanya'nın Sevilla takımıyla çeyrek finale çıkmak için mücadele gösterecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftarına "Hükümet istifa" cezası gelmeye başladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler