Brezilya'da Jorge Jesus İçin Flaş İddia: "Lobi Yapıyor!"

29.03.2023 - 09:01 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 09:09

İsmi Brezilya Milli Takımı ile anılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus için flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekizli hocanın lobi yaptığı iddia edildi.

Brezilya'da Jorge Jesus İçin Flaş İddia: "Lobi Yapıyor!"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un sözleşmesi mayıs ayında sona eriyor. Portekizli çalıştırıcının ismi uzun süredir hem Flamengo hem de Brezilya Milli Takımı ile anılıyor. Tecrübeli hoca için Brezilya basınında flaş bir iddia daha ortaya atıldı. İşte detaylar...

Brezilya Futbol Federasyonu yetkilileri Jesus'un lobi yaptığına inanıyor

Skorer'de yer alan habere göre; Brezilya Futbol Federasyonu, Jorge Jesus için kararını verdi. UOL'de yer alan habere göre federasyon yetkilileri, Jesus'un Brezilya Milli Takımı için yaptığı açıklamaları yakından takip etmesine karşın Portekizli teknik adamın lobi yaptığına inanıyor.

Jorge Jesus'la görüşme gerçekleşmedi iddiası

Haberde Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues'in Jesus için hiçbir görüşme gerçekleştirmediğine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Güneş kararını verdi! İşte kalacak ve gidecek oyuncular...
Habere Git

Brezilya Milli Takımı, Jesus'a sıcak bakmıyor

Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı için yaptığı açıklamaları uzaktan takip eden federasyon yetkililerinin Jesus'un lobi yaptığını düşündüğü için Portekizli teknik adama sıcak bakmıyor.

Brezilya'da gündemdeki isim Ancelotti

Brezilya Futbol Federasyonu'nun Jorge Jesus için hiçbir tasarrufta bulunmayacağı ve gündemdeki en önemli ismin Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti olduğu ifade edildi. 

Real Madrid'deki geleceği henüz netlik kazanmadı

İtalyan teknik adamın Real Madrid'deki geleceği henüz netlik kazanmadı. Eflatun-beyazlıların bu sezon bir başarı yakalayamaması durumunda Carlo Ancelotti'ye Brezilya için izin verebilecekleri kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Kuntz'a gönderme: "Arda Güler varken İsmail mi girer oyuna?"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler