Fenerbahçe Jorge Jesus'a 3 Yıllık Yeni Kontrat Teklifine Hazırlanıyor!

24.10.2022 - 23:28 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 13:01

Fenerbahçe'nin, Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde takımı zirveye taşıyan Jorge Jesus ile 2026'ya kadar devam etmek için teklif sunacağı iddia edildi. Detay

Fenerbahçe Jorge Jesus'a 3 Yıllık Yeni Kontrat Teklifine Hazırlanıyor!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde zirvede yer alan Fenerbahçe'de gelinen noktanın baş mimarı Jorge Jesus için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Transfer haberleriyle bilinen Portekizli Pedro Almeida, sosya medya hesabından attığı mesajda Ali Koç yönetiminin Jesus ile sözleşme uzatmak istediklerini yazdı.

Fenerbahçeliler çok sevindi

Pedro Almeida, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe, Jorge Jesus'un sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmak istiyor. Kulüp, en yüksek teklifli kontrat teklifini yapmaya hazırlanıyor" dedi. Bu paylaşım özellikle Fenerbahçeli taraftarların büyük beğenisini kazandı.
 

Jesus ile 1 yıllık kontrat yapıldı

Jorge Jesus ile Fenerbahçe 1 yıllık kontrat yaptı. Portekizli teknik adama 1 yıl için 3 milyon Euro maaş ödeniyor. Sezon başında düzenlenen imza töreninde Jesus, özellikle 1 yıllık sözleşme istediğini vurguluyarak, başarı halinde devam etmenin sorun olmadığını sözlerine eklemişti. Jesus, bugün itibarıyla Ali Koç yönetiminin en başarılı performansını ortaya koyan teknik adam oldu. 

 

Senin için hazırladığımız haberler