Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Konyaspor maçı sonrası konuştu

29.08.2022 - 22:06 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 22:09

Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Konyaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 4. haftasında heyecan Konyaspor Fenerbahçe maçı ile sürdü. İki takımın da 10 kişi tamamladığı mücadelede gülen taraf 1-0'lık skorla ev sahibi ekip Konyaspor oldu. Konyaspor'un golü karşılaşmanın 66. dakikasında Muhammet Demir'den geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe 7 puanda kalırken, Konyaspor puanını 8'e yükseltti ve Fenerbahçe'nin hemen önünde üçüncülüğe yükseldi.

"Mağlubiyetin sebebi buydu"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, erken kırmızı kartın takımın dengesinin bozduğunu söyledi. Jesus "Bugün Fenerbahçe'ye geldiğim ilk günden bu yana oynadığımız maçları değerlendirdiğimizde takımım ilk defa istediklerimizi uygulayamadığı bir maç oldu, iyi bir maç çıkartamadık. Valencia'nın da görmüş olduğu kırmızı kart bizim saha içerisindeki organizasyonumuzu kaybetmemize sebep oldu ama yine de golü yemedik. Devre arasında bazı değişiklikler yaptık ve bu değişikliklerle maçta tekrar dengeyi sağladığımızı düşünüyorum ama önceki maçlarda gösterdiğimiz ofansı bu maçta gösteremedik. Mağlubiyetin sebebi buydu." dedi.

"Nadir bir atakla golü yedik"

Takım neden fazla pozisyon bulamadığı sorusuna da cevap veren Portekizli teknik adama "Takımımın ön bölgedeki organizasyonunu beğenmedim. Valencia'nın gördüğü kırmızı kart sonrası organizasyonumuzu kaybettik. Hem ofansif hem de defansif anlamda çok fazla pozisyon olan bir maç değildi. Rakipte fazla pozisyona girmedi. Nadir bir atakla golü yedik. Ön bölgede dinamik ve çabuk değildik, kırmızı kart etkendi bunda. Yine de daha iyi performans göstermemiz gerekirdi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler