Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'ni gezdi

02.06.2022 - 11:45 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 13:14

Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Portekizli teknik direktör Jorge Jesus bu sabah sarı lacivertli kulübün Samandıra Tesisleri'ni gezdi.

Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'ni gezdi

Fenerbahçe'nin davetiyle önceki gece iki yardımcısıyla birlikte İstanbul'a gelen ve sarı lacivertli kulüple transfer görüşmelerine başlandığı KAP bildirilen 67 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni gezdi.
 

Önceki gün Ülker Stadyumu'nu gezen ve Fenerbahçe müzesini ziyaret ederek bilgi alan Jesus'a, Samandıra Tesisleri'ndeki gezisinde yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki eşlik etti.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal anlaşmıştı! Son karar Jorge Jesus'un...
Habere Git

Tesisi inceleyip, bilgi aldı

Portekizli teknik adam, Can Bartu Tesisleri'nde önce FenerLAB, fitness salonunu, masaj odalarını, toplantı salonunu, soyunma odalarını ve restoranı gezerek bilgi aldı. 

Personelle tanıştı

Samandıra personeliyle de tanışan Portekizli teknik adam daha sonra tesislerde bulunan çim sahaları gezdi.

5 yıldızlı logo önünde poz verdi

67 yaşındaki ünlü çalıştırıcı Can Bartu Tesisleri'nde Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logosunun önünde verdiği poz da dikkat çekti.

 

Sarı lacivertli kulüp 1959 öncesi Türkiye şampiyonluklarının da toplam şampiyonluk sayısına dahil edilmesi için TFF'ye başvuruda bulunurken, federasyondan konuyla ilgili bir geri dönüş gelmemişti. Yaşanan gelişmeler üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulüp olarak 5 yıldızlı logoyu kullanaya başlayacaklarını açıklamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler