Jorge Jesus'dan AEK Larnaca maçı öncesi açıklamalar

12.10.2022 - 20:07 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 00:47

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile AEK Larnaca yarın karşılaşacak. Maç öncesinde Teknik Direktörü Jorge Jesus basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus'dan AEK Larnaca maçı öncesi açıklamalar

UEFA Avrupa Ligi 4. hafta maçında Fenerbahçe yarın akşam 19:45'te AEK Larnaca ile karşı karşıya gelecek. Maçın basın toplantısında Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalar yaptı. 

Takımımızda sakat oyuncular var

Jesus "Yarın zor bir maç bekliyoruz çünkü rakibimizin gruptan çıkma ihtimali var. İyi bir oyun sergileyip gruptan çıkabilme adına galip gelmeyi umuyoruz. Takımımızda sakat oyuncular var. 3 günde 1 maç yapınca bunlar olabiliyor. Yarın fiziksel olarak maça müsait olan futbolcularla başlayıp galibiyet için güzel bir adım atmak istiyoruz."

Szalai için son kararı yarın vereceğim

Jesus Szalai konusunda ise "Grubumuz çok dengeli. Şansını kaybetmiş bir takım yok. Yarın oynayacağımız maçta iyi bir sonuç alıp galip gelmek istiyoruz. Biz bu maça sportif çerçevede bakıyoruz, politik çerçevede bakmıyoruz. Peres'in yaşadığı sakatlık Szalai'nin işini zorlaştırdı. Onu dinlendirmek için doğru anı bulacağız. Yarın Szalai'nin dinlenmesi için doğru bir maç mı henüz karar vermedim. Son kararımı yarın vereceğim." dedi.

İlgini Çekebilir
AEK Larnaca maçı öncesi Fenerbahçe’ye tatsız sürpriz!
Habere Git

Galatasaray sorusuna yanıt

2000 yılında Galatasaray'ın oynadığı finalden sonra hiçbir Türk takımı final oynayamadı" sorusuna Jorge Jesus "Avrupa Ligi her geçen gün daha da zorlaşıyor. Geçmişe nazaran daha güçlü takımlar var. Biz bu turnuvaya maç maç bakıyoruz. Bizim için en önemli maç sıradaki maç. Önceliğimiz Avrupa'daki kimliğimizi tekrar kazanmak. İlk geldiğimizde takımın Avrupa sırlamasındaki yeri ilk 100'de değildi. Şimdi yanılmıyorsam 70'lerde. Öncelikle Avrupa'daki imajımızı tekrar toparlayabilmek istiyoruz." dedi. 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler