Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Depremzedelere Destek Oldu

17.02.2023 - 17:47 | Son Güncellenme: 17.02.2023 - 17:59

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından Fenerbahçe kan bağışı kampanyası başlattı. Teknik direktör Jorge Jesus destekte bulundu. Detaylar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Depremzedelere Destek Oldu

AJANSSPOR HABER

6 Şubat günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarstı. Kahramanmaraş merkezli feci afet çok sayıda can kaybına neden oldu. Depremin ardından depremzedeler için yardım kampanyaları başlatıldı. Futbol dünyası da yardım çalışmalarında ön saflarda yer aldı.

Fenerbahçe'den kan bağışı kampanyası

Depem felaketinin ilk gününden beri bölgeye yardım tırları gönderen Fenerbahçe Kulübü, stadyumunda kan bağışı kampanyası başlattı. Kızılay ile koordine geliştirilen kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu.

Jesus kan bağışı kampanyasında

Sarı-Lacivertliler'in başlattığı kan bağışı kampanyasına teknik direktör Jorge Jesus da destek oldu. Portekizli teknik adam, stadyuma gelerek açıklamada bulundu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'den geleceğe yatırım! 2 oyuncuyla anlaşma sağlandı...
Habere Git

"Acı çeken insanlar için dayanışma kampanyaları çok önemli"

Deneyimli çalıştırıcı, “Hepimizin elinden geldiğince yardımcı olması çok önemli. Herkes imkânı doğrultusunda yardım etmeli diye düşünüyorum. Acı çeken insanlar için bu tür dayanışma kampanyaları çok önemli" dedi.

"Çok fazla insan acı çekiyor"

Jesus, "Çok fazla insan acı çekiyor. Bu tarz jestler, en azından bazı insanlara dokunabilmemize, bazı insanlara yardım edebilmemize sebep oluyor. O yüzden bu tarz yardımların önemli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Onun yüzünde bir nebze gülücük oluşturabildiysek, ne mutlu"

Jesus, geçtiğimiz gün tesisleri ziyaret eden depremzede Mehmet Akif Ağaç ile ilgili de konuştu. Jesus, “Bildiğim kadarıyla depremde ailesini kaybetti. Onun yüzünde bir nebze gülücük oluşturabildiysek, ne mutlu bizim için" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye yıldız golcü!
Habere Git

Jesus son olarak, "Çok sevdiği kulübü Fenerbahçe’nin tesislerini ziyaret etme fırsatı buldu. Onu birazcık bile mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Çünkü acı çeken insanların kalbine dokunmamız gerekiyor" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler