Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Flaş Karar! Yeni Sistem...

06.04.2023 - 09:14 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 09:22

Süper Lig'de sahasında Beşiktaş'a mağlup olarak Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de Jorge Jesus değişikliğe gidiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Flaş Karar! Yeni Sistem...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Beşiktaş'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 4 derbiyi de kazanamadı. Sarı-lacivertli takımda büyük eleştiri alan Teknik Direktör Jorge Jesus, bu akşam karşılaşacakları Kayserispor maçıyla birlikte savunma kurgusunda değişikliğe gidiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de savunma anlayışı değişiyor

Skorer'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'de eleştirilerin odağı haline gelen savunma anlayışı değişiyor. Sarı-lacivertlilerin savunmadaki riskli oyun anlayışı uzun süredir sıkıntılar yaşanmasına sebep oluyor. 

10 kişiden 4 gol yediler

Bu oyun tarzını sezon başında uygulayan ve sonuç alan teknik direktör Jorge Jesus'a karşı rakipler çareler üretti. Birçok maçta benzer gollere engel olamayan sarı-lacivertli takım, Beşiktaş derbisinde 10 kişilik rakibinden 45 dakikada tam 4 gol yedi.

İlgini Çekebilir
17'lik genç yıldıza A. Madrid ve M. City'den resmi teklif! Hocası açıkladı...
Habere Git

Savunma arkasına gönderilen toplar, defans hattındaki yanlış eşleşmeler ve bomboş bir savunma arkası derbi yenilgisindeki ana etkenlerdi.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında 30 golle en çok gol yiyen ekip olan Fenerbahçe bu problemi çözmeye çalışacak. 

Fenerbahçe 3'lüden 4'lüye geçiyor

Yukatel Kayserispor ile bugün oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla birlikte 3'lüden 4'lüye dönüş ve savunmanın biraz daha geriden kurulması üzerine çalışmalar yapıldığı belirlendi. Kayserispor maçında bu değişimin ilk adımının atılması planlanıyor.

İlgini Çekebilir
Icardi'den hakem kararlarına sert tepki: "Yılın soygunu!"
Habere Git

Kadro da değişiyor

Sarı-lacivertlilerde doğal olarak kadro da değişiyor. Emre Mor ve Miha Zajc başta olmak üzere ilk 11'de değişiklikler söz konusu olacak. Sakatlıkları bulunan Luan Peres, Lincoln Henrique, Michy Batshuayi, Joshua King ve Jayden Oosterwolde bugünkü maçta da forma giyemeyecek.

Öte yandan, Fenerbahçe ile Kayserispor arasındaki Türkiye Kupası çeyrek final maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi A Spor naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler