Jorge Jesus'tan herkesi şaşırtan cevap: Ağlamaya devam edin!

17.03.2024 - 17:12 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 17:42

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Hilal, Damak'ı 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Al Hilal teknik direktörü Jorge Jesus, "Ağlamaya devam edin" dedi.

Jorge Jesus'tan herkesi şaşırtan cevap: Ağlamaya devam edin!

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Hilal, Damak'ı 2-1 mağlup etti. Son dakikaları hareketli geçen karşılaşmada Al Hilal, Salim ed-Devseri'nin 79. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Damak, 86. dakikada Domagoj Antolic'in golüyle karşılık verdi. Bu golden 2 dakika sonra konuk ekipte Dhari Al-Anazi kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise 90+3. dakikada Michael'den geldi ve Jorge Jesus liderliğindeki Al Hilal, maçı 2-1 kazandı.

"Hakem yardımına ihtiyacı yok"

Karşılaşmanın son dakikalarında kırmızı kart gören ve mağlubiyet golüne engel olamayan Damak'ın teknik direktörü Cosmin Contra, maçın hakem yönetimine ve Al Hilal'e eleştirilerde bulunarak, "Al Hilal bu takımı kurmak için büyük paralar harcadı. Onların hakem yardımına ihtiyacı yok." dedi.

"Ağlamaya devam edin"

Damak teknik direktörü Cosmin Contra'nın açıklamalarına, Al Hilal teknik direktörü Jorge Jesus'tan cevap gecikmedi. Jesus, bu sözlerin bahane olduğu belirterek, "Hakem bahanesi, karşımıza çıkamayan zayıfların bahanesidir. Ağlamaya devam edin, biz zaferler kazanmaya devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Jesus'un takımı rekor kırdı

Jorge Jesus lideriğindeki Al Hilal, geçtiğimiz günlerde  kırılması güç bir rekora imza attı. AFC Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanş maçında Al Ittihad'ı 2-0 yenen Arabistan ekibi, resmi maçlarda üst üste 28. galibiyetini elde ederek en uzun galibiyet serisi yakalayan takım olarak tarihe geçti.

Senin için hazırladığımız haberler