Jorge Jesus'tan imza mesajı: "Haftaya..."

12.05.2024 - 14:29 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 14:47

Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Hilal ile şampiyon olan Jorge Jesus, yeni sözleşme için mesaj verdi. İşte Portekizli teknik adamın açıklamaları ve detaylar...

Jorge Jesus'tan imza mesajı: "Haftaya..."

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde şampiyon belli oldu... Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve Süper Lig'de ikinci olan Jorge Jesus sezon başında Suudi temsilcisi Al Hilal'in başına geçmişti

Maç sonunda açıklama yapan Jesus, "Zamanla herkes değişir. Belki zaman bazı özelliklerimi değiştirdi ama ironik olan şu ki ilk ayrıldığımda Al Hilal ligin zirvesindeydi ve şimdi onlarla şampiyonluk kazandım." dedi. 

"Görüşme olacak"

Geleceği hakkında konuşan Jesus, "Şu ana kadar hiçbir şeye karar verilmedi. Avukatım önümüzdeki hafta gelip bu konuyu görüşecek. Al Hilal'deki projem henüz bitmedi. Takımı çalıştırmaya devam edersem, AFC Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve gelecek yılki Dünya Kulüpler Kupası'na kaliteli bir şekilde katılmak da dahil olmak üzere birçok hedefim var." dedi. 

24. şampiyonluk

Fenerbahçe'den ayrılarak Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus, bu zaferle birlikte kariyerindeki 24. şampiyonluğu elde etti.

Suudi ekibi Al-Hilal ise ligde 19. kez şampiyonluğa ulaştı. Ligde 20 puanda kalan Al Hazm ise ligde son sırada konumlandı.

Senin için hazırladığımız haberler