Jorge Jesus'tan Süper Kupa yorumu: "Yaşananların hepsini gördüm"

31.12.2023 - 11:25 | Son Güncellenme: 31.12.2023 - 11:37

Suudi Arabistan'daki Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali iptal oldu. Eski Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.

Jorge Jesus'tan Süper Kupa yorumu: "Yaşananların hepsini gördüm"

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta oynanması planlanan Süper Kupa finali, Suudi yetkililerin Mustafa Kemal Atatürk tişörtleri ve pankartlarına onay vermemesi nedeniyle iptal edildi.

Jesus'tan iptal edilen Süper Kupa yorumu

Süper Kupa maçını yerinden takip etmek için spor dünyasından birçok ünlü isim stadyumda yer aldı. İptal kararının ardından takımlar ve taraftarlar Türkiye'ye dönmek için havaalanına gitti. Kral Halid Uluslararası Havalimanı'nda Suudi Arabistan'da Al Hilal takımını çalıştıran, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus da bulundu. Jesus, oynanmayan final hakkında konuştu.

"Yaşananların hepsini gördüm"

İptal edilen Süper Kupa hakkında Sabah'a konuşan Jesus, "Tişört nedeniyle olmuş. Yaşananların hepsini gördüm" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Süper Kupa iptal edildi Icardi tam kadro Dubai'de!
Habere Git

"Teknik adamlar ve futbolcular olarak hep sahada olmak isteriz"

Konu hakkında düşüncelerini aktaran Jesus, "Karara saygı duymak gerekiyor. Teknik adamlar ve futbolcular olarak hep sahada olmak isteriz. Futbol oynandığı zaman güzel. Tribünler, coşku... Ama bazen böyle kararlar da oluyor" dedi.

"Şampiyonluk için kararlıyız"

Al Hilal'de ligin ilk yarısını 17 galibiyet, 2 beraberlik ile namağlup tamamlayan Jorge Jesus, "Burada futbol seviliyor. Yılı kaybetmeden tamamlamak güzel oldu. Şampiyonluk için kararlıyız. Taraftarımız da bunu istiyor. Kalan bölümü de yenilmeden kapatmak güzel olur. Şimdi dinlenme zamanı" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler