Jorge Jesus'un 17 eski öğrencisi Dünya Kupası'nda boy gösterecek!

18.11.2022 - 08:43 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 08:55

Fenerbahçe'nin teknik ditektörü Jorge Jesus'un eski öğrencileri Portekiz, Arjantin, Brezilya ve Uruguay gibi takımlarla Dünya Kupası'nda boy gösterecekler. Detaylar...

Jorge Jesus'un 17 eski öğrencisi Dünya Kupası'nda boy gösterecek!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'un eski oyuncuları Dünya Kupası'nda boy gösterecek. Jesus'un 17 eski oyuncusu Katar'da yer alacak. Portekiz, Arjantin, Brezilya ve Uruguay gibi takımlarda Jesus’un eski öğrencileri dikkat çekiyor.

Portekiz'den 9 futbolcu

Skorer'de yer alan habere göre, Jorge Jesus’un kendi ülkesi Portekiz olmak üzere Arjantin, Brezilya ve Uruguay gibi turnuvada öne çıkan güçlü milli takımlarda birçok yıldız isim bulunuyor. Özellikle Portekiz’de Jesus’un hem Benfica hem de Sporting dönemlerinden oyuncuları yer alıyor. Portekiz Milli Takımı’nın kadrosundan  Bruno Fernandes, Ruben Dias, Ruben Neves, Cancelo, William Carvalho, Joao Mario, Gonçalo Ramos, Antonio Silva ve Bernardo Silva daha önce Jorge Jesus’la çalışmış, başarı yakalamıştı.

Güney Amerika'dan 8 oyuncu

Brezilya Milli Takımı’ndan Pedro ve Everton Riberio, Flamengo döneminde Jesus’un öğrencileriydi. Arjantin Milli Takımı’nda da Di Maria, Otamendi ve Enzo Fernandez, 69 yaşındaki teknik adamın Benfica’da çalıştığı oyunculardı.

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu ne kadar yok? Belli oldu
Habere Git

Uruguay Milli Takımı’nda ise Benfica’da parlattığı Darwin Nunez, Sporting’de çalıştığı Sebastian Coates ve Flamengo’da başarı kazandığı Arrascaeta isimleri göze çarpıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler