Jose Mourinho, Avrupa basınını salladı! "Türkiye tutkusunu yaşayacak"

31.05.2024 - 12:17 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 12:40

Fenerbahçe'de Jose Mourinho müjdesi yaşandı. Sarı-Lacivertli kulübün, Portekizli teknik adamla 2 yıllık sözleşmeye imza attığı iddia edildi. Mourinho gelişmesi dış basında da büyük yankı uyandırdı.

Jose Mourinho, Avrupa basınını salladı! "Türkiye tutkusunu yaşayacak"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de Jose Mourinho müjdesi yaşandı. Sky Sport ve Abola'nın haberlerine göre; Fenerbahçe, Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mourinho'nun, Sarı-Lacivertli kulüp ile anlaşması dış basında da büyük yankı uyandırdı. İşte Jose Mourinho ve Fenerbahçe birlikteliğinin dış basından yansımaları...

"Mourinho, Türkiye tutkusunu yaşayacak"

İspanyol basınından Marca, "Mourinho, Türkiye tutkusunu yaşayacak" başlığıyla bu birlikteliği şu sözlerle duyurdu: "Jose Mourinho, dünya futbolunun en tutkulu taraftarlarından bazılarının yer aldığı Türkiye'de Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalayacak."

"Mourinho, Türk teknik direktörün yerini aldı"

İngiliz basınından Daily Mail ise, Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yerine Jose Mourinho'nun geldiğini ifade ederek, "Mourinho, Türk teknik direktörün yerini aldı" dedi. İngilizler ayrıca, "Jose Mourinho, Roma'dan sert bir şekilde kovulmasının üzerinden beş ay geçtikten sonra iki yıllık sözleşmeyle Fenerbahce'nin yeni teknik direktörü olmayı kabul etti" ifadelerine sitesinde yer verdi.

"Sansasyonel dönüş"

The Sun'da yer alan habere göre ise; Jose Mourinho'nun, son olarak Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştırdığı hatırlatılarak, Fenerbahçe ile futbola sansasyonel bir geri dönüş yapacağı belirtildi.

"Açıklama bugün gelebilir"

İtalyan Calciomercato'da ise Mourinho için, "Kendisi gibi Portekizli olan Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco ile sözlü anlaşmaya vardıktan sonra iki yıllık sözleşme imzalamaya hazır" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca haberde resmi açıklamanın bugün gelebileceği yazıldı.

"Mourinho'yla Türkiye'de çılgınlık"

İspanyol basınından Diario AS'ta Jose Mourinho'nun, Fenerbahçe ile anlaşmasını "Mourinho'yla Türkiye'de çılgınlık" başlığıyla verdi. İspanyollar ayrıca, Mourinho'nun bonuslar hariç Fenerbahçe'den 2 yıl için 13 milyon Euro kazancağını duyurdu. 

Senin için hazırladığımız haberler