Jose Sosa: "Her şey geride kaldı"

02.07.2021 - 10:43 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 10:45

Fenerbahçe'nin Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa geleceği hakkında konuştu. Transferde Arjantin ekipleriyle anılan futbolcu takımda kalıyor mu?

Jose Sosa: "Her şey geride kaldı"

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa geleceği hakkında konuştu. Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı haberlerine son noktayı koyan futbolcu iddialı bir açıklama yaptı. Detaylar haberde... 

Sosa: "Bir yere gitmiyorum"

Adı Arjantin ve İtalya Serie A takımları ile anılan Jose Sosa, sessizliğini bozdu. Fanatik'te yer alan habere göre; 36 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, "Ben buradayım, bir yere gitmiyorum" dedi.

"Herkes başarıya susamış bir takım izleyecek"

Yeni sezon için iddialı konuşan Sosa, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben dahil, hiç birimiz bizden beklenen başarıyı sergileyemedik. Ne hastalığın ne de sakatlıkların arkasına sığınacak değilim. Ancak her şey geride kaldı. Yeni sezonda herkes yepyeni, başarıya susamış bir takım izleyecek. Sezon öncesi kamplarını çok iyi değerlendirip, Sarı-Lacivertli formaya faydalı olmak istiyorum" diye konuştu.

Sosa'nın geçen sezonki performansı

Geçen sezon Jose Sosa Fenerbahçe'de toplam 36 maçta oynadı. Sarı-lacivertlilerde 2254 dakika süre alan tecrübeli orta saha oyuncusu 4 gol atarken 3 de asist yaptı. 

Sosa, daha önce Trabzonspor, Milan, Beşiktaş, Atletico Madrid, Metalist Kharkiv, Napoli, Bayern Münih ve Estudiantes takımlarında oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler