Gece kaçamağı olay olan Jose Sosa'da son durum! Kadro dışı mı bırakıldı?

03.03.2022 - 14:57 | Son Güncellenme: 03.03.2022 - 16:04

Gece eğlencesi basına yansıyan Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın Fenerbahçe tarafından kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. İşte Jose Sosa da son durum...

Gece kaçamağı olay olan Jose Sosa'da son durum! Kadro dışı mı bırakıldı?

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Arjantinli Jose Sosa geçen sürede beklentileri karşılayamadı.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı lacivertlilerde performansıyla eleştirilen futbolculardan biri olan tecrübeli orta saha bu kez de gece hayatıyla gündeme oldu.

Gece eğlencesi olay oldu

Jose Sosa önceki gece Gümüşsuyu'ndaki bir otelden yanındaki kadın arkadaşıyla beraber çıkarken görüntülendi. Fenerbahçeli futbolcunun yanındaki kadın arkadaşının eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman olduğu öğrenildi. 

İçki şişesini paltosunun altına sakladı

36 yaşındaki futbolcu gazetecileri karşısında görünce elindeki içki şişesini paltosunun arkasına sakladı. Panikleyen Jose Sosa kadın arkadaşını kendi bindiği arabaya almadan olay yerinden ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Jose Sosa fena yakalandı! Şişeyi saklamak istedi ama...
Habere Git

Kadro dışı bırakıldığı iddia edildi

Sosa'nın bu gece kaçamağı sosyal medyada da çok konuşulurken, tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe tarafından kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. 

Fenerbahçe yalanladı

Ancak Fenerbahçe Kulübü sosyal medyada yer alan Jose Sosa'nın kadro dışı bırakıldığı yönündeki iddiaları yalanladı. Sosa'nın sarı lacivertli kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Bu sezon 24 maçta 2 asist yaptı

Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor formaları da giyen 36 yaşındaki orta saha Fenerbahçe formasıyla bu sezon 24 maçta forma giyerken, 2 asist yaptı. Jose Sosa, sarı lacivertli takımdaki ilk sezonunda ise 36 maçta görev yapmış ve 4 gol, 3 asistlik bir performans sergilemişti.

Arjantin'e dönmesi bekleniyor

Fenerbahçe'nin, kariyerinde Milan, Atletico Madrid, Napoli ve Bayern Münih gibi önemli kulüplerde de forma giyen Jose Sosa ile sözleşme uzatması beklenmiyor. Ajantinli futbolcunun sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak ülkesinde bir takıma transfer olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler