Jose Sosa'da son perde! Sözleşme...

01.06.2020 - 09:40 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 09:47

Trabzonspor forması giyen Arjantinli futbolcu Jose Sosa konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Sosa, Trabzonspor'da kalacak mı? Yönetimin talebine ne yanıt verdi? Sosa konusunda çarpıcı gelişme...

Jose Sosa'da son perde! Sözleşme...

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'da geleceği merak konusu olan Jose Sosa'da sıcak gelişmeler yaşandı. Sosa, Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Sözleşmesi uzatılacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberde... 

Trabzonspor'un teklifini kabul etmiyordu...

Trabzonspor’un lokomotif oyuncularından biri olan Sosa, uzun süredir yönetimin kendisine yaptığı teklifi kabul etmiyordu. Bordo-Mavililer’in, sezonluk 2.2 milyon euro ücret ve 1+1 yıllık önerisine kayıtsız kalan Sosa’nın menajeri bir türlü gelip, Karadeniz ekibiyle masaya oturmadı.

Sosa, imza atmaya hazır

Ancak; korona virüs salgınının futbol piyasasındaki fiyatları olumsuz etkilemesi nedeniyle rüzgar tersine döndü. Arjantinli oyuncu ve menajerinin şimdi Karadeniz ekibinin teklifini kabul edip, imza atmaya hazırlandığı bildirildi.

Sosa, ailesini ikna etmeye çalışıyor

Akşam'da yer alan habere göre; Pereira ile imzalanan 1 yıllık anlaşmanın ardından Sosa’nın da takımda kalmak için ailesini ikna etmeye çalışıyor.

Sosa'nın eşi ülkesine dönmek istiyor

Arjantinli oyuncunun eşi, ülkesine dönmek ve çocuklarını kendi kültürüne uygun şekilde yetiştirmek niyetinde.

Sosa bu sezon kaç gol attı?

Trabzonspor’da özellikle bu sezon çok başarılı bir performans ortaya koyan Sosa, 24 maçta 6 gol ve 6 asistlik performansla takımın skor gücüne büyük katkıda bulundu.

Taraftarlar da Sosa'nın kalmasını istiyor

Sosa sadece istatistikleriyle değil, sahadaki hırsı, mücadelesi ve tribüne verdiği enerjiyle de taraftarın kalmasını istediği oyuncular arasında.

Senin için hazırladığımız haberler