Fenerbahçe’de Jose Sosa’dan Diego Rossi yorumu! “Bana hediye almalı”

14.03.2022 - 14:13 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 14:20

Sarı lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu Jose Sosa, Alanyaspor'u 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından takım arkadaşı Rossi hakkında yaptığı açıklamayla gündeme oturdu

Fenerbahçe’de Jose Sosa’dan Diego Rossi yorumu! “Bana hediye almalı”

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin yıldızı Diego Rossi, Alanya karşısında attığı golle zaferin mimarlarından biri oldu. Daha önce ligde iki golü bulunan Uruguaylı futbolcu, yine deplasmanda fileleri sarstı, bir de asist yaptı.

Rossi, üst düzey bir hücum performansı ortaya koydu

Şimdiye kadar 21 lig maçına çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 de gol pası verdi. Rossi, dün de Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına ilk 11'de başladı. Uruguaylı kanat oyuncusu, hücumdaki etkili görüntüsü ile dikkat çekerken, üst düzey bir hücum performansı ortaya koydu. 

"Rossi, bana sarılmadı"

Fenerbahçe’de Jose Sosa ise Alanyaspor üstünlüğü sonrası Rossi’yle ilgili ilginç bir açıklama yaptı. Jose Sosa kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “Rossi için çok mutluyum ama sinirliyim de. Bana sarılmadı.” dedi.

İlgini Çekebilir
Arda maçı, Fenerbahçe geleceği kazanıyor
Habere Git

"Benim tekmeliklerimi kullanıyor"

Ayrıca esprili bir dille, Rossi’nin kendisine hediye alması gerektiğini söyleyen usta oyuncu, “Anlıyorum. Ailesi var. Karısı var. Golden sonra bana sarılmalıydı. Bana hediye almalı. Benim tekmeliklerimi kullanıyor. Golden sonra hediye almalı bana.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler