Jose Sosa'ya transferde sürpriz talip!

17.06.2021 - 09:37 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 10:13

Fenerbahçe'de forma giyen Jose Sosa'nın takımdan ayrılması gündemde. Arjantinli oyuncuya İtalya'dan transfer ilgisi var. İşte Sosa ile ilgili gelişmeler...

Jose Sosa'ya transferde sürpriz talip!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ederken, diğer taraftan da kadroda bulunan futbolcuların geleceğini planlıyor. Sarı-lacivertli takımda forma giyen Arjantinli futbolcu Jose Sosa ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Detaylar haberde...

Sosa'ya Fiorentina talip oldu

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Sosa'nın ayrılması halinde ülkesine dönüp eski takımı Estudiantes’e imza atması bekleniyordu. Ancak; Sosa'ya Serie A ekibi Fiorentina talip oldu. 

Menajerinden bilgi aldılar

İtalyan ekibinin Sosa'nın menajeriyle temas kurup oyuncunun son durumu hakkında bilgi aldığı iddia edildi. Futbolcunun eşinin de İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı ve Fiorentina'ya yeşil ışık yakacağı belirtildi. 

Sosa'nın geçen sezonki performansı

Jose Sosa Fenerbahçe'de geçen sezon 36 maçta 4 gol atıp 3 asist yaptı. Sosa, daha önce Trabzonspor, Beşiktaş, Milan, Bayern Münih gibi köklü kulüplerde de oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler