Beşiktaş'ta Josef de Souza, Hatayspor yenilgisi sonrası konuştu

24.10.2022 - 22:36 | Son Güncellenme: 24.10.2022 - 22:44

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor'a son dakikada gelen golle mağlup olan Beşiktaş'ta kaptan Josef de Souza, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta Josef de Souza, Hatayspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında düşme hattından kurtulmaya çalışan Atakaş Hatayspor, sahasında zirve yarısında yara almak istemeyen Beşiktaş’ı konuk etti. Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanan karşılaşma son dakikada gelen golle 2-1 Hatayspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ın kaptanı Josef de Souza açıklamalarda bulundu.

"Maçı koparamadık"

Karşılaşmada şansızlıktan dert yanan Souza "Maçın başında çok iyi başladık maça. Maçı bitirebilirdik daha ilk yarı. 2-0, 3-0 yapabilirdik. O şansları yakaladık ama bunu yapamadık. Maçı koparamadık. 2. yarının başında yine şanslarımız vardı ama olmadı. Daha agresif bir şekilde maçları olumlu bir şekilde koparmamız gerekiyor. 1-0'dan sonra maçı koparmamız gerekiyor." dedi.

"Bu şekilde aynaya bakmamız gerekiyor"

"Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkına varmamız lazım" diyen Brezilyalı oyuncu "Golü bulduk ama maçı koparamadık bu da tecrübe gerektiriyor. Bu tecrübeyi gösteremedik. Kendimizden utanmamız lazım. Aynaya bakıp utanmamız lazım. Hatayspor'a saygı duyuyorum. İyi oynadılar. Maça ortak ettik onları. Ardından beraberlikten sonra gol geldi. Ama Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkına varmamız lazım. Tüm takım Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu bilmesi lazım. Bu şekilde aynaya bakmamız gerekiyor. Utanmamız gereken bir mağlubiyet oldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Kartal 1'den çöktü!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler