Şampiyonluğu Kaçıran Dortmund'da Bellingham, Mainz Maçı Sonrası Sinirlendi

27.05.2023 - 20:39 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 20:48

Şampiyonluk maçına önde girmesine rağmen Mainz ile 2-2 berabere kalarak büyük fırsat tepen Borussia Dortmund'da Jude Bellingham'ın yedek oturması tepki çekti.

Şampiyonluğu Kaçıran Dortmund'da Bellingham, Mainz Maçı Sonrası Sinirlendi

AJANSSPOR - HABER

Almanya Bundesliga’nın son haftasına lider giren Borussia Dortmund, 2-0 geriye düştüğü maçta sahasında Mainz'la 2-2 berabere kaldı. Dortmund, Köln'ü 2-1 mağlup eden Bayern Münih'e şampiyonluğu kaptırdı.

Karşılaşmada sarı-siyahlılarda sezonun en iyilerinden olan Jude Bellingham'ın yedek oturması, transfer konusunda gündem yarattı.

Averajla şampiyonluğu kaçırdı

Evinde Mainz ile 2-2 berabere kalan Dortmund'un puanı 71'de kalırken, bir sıra arkasındaki Bayern Münih, Köln deplasmanında 2-1 kazanarak 71 puanda olsa da averaj farkı ile ligin kazananı oldu.

Bellingham oynamadı

Sarı-siyahlılarda sezonun yıldızlarından Jude Bellingham, maçta süre almadı. İngiliz yıldız orta saha, bir önceki hafta Augsburg deplasmanında diz sakatlığı nedeniyle oynamamıştı. 

İlgini Çekebilir
Dortmund bunu 100 yıl unutamaz
Habere Git

Terzic'den Bellingham'a izin yok

19 yaşındaki Bellingham'ın durumunun Mainz maçının saatinde belli olması bekleniyordu. Sonuç olarak teknik direktör Edin Terzic, maçın ilk 11'inde Bellingham'a yer vermedi. 

Real Madrid iddiaları

Maçta skor 2-1'ken bile düşünülmeyen oyuncunun oynaması halinde sakatlığının daha kötü olması ve transferinin zora girme ihtimali nedeniyle riske edilmediği belirtiliyor. 

İngiliz yıldızın, 100 milyon Euro artı bonuslar karşılığında Real Madrid'e satılacağı söyleniyor. 

İspanyol devinin transferi gelecek hafta resmen açıklayacağı belirtiliyor. 

Kameraya tepki gösterdi

Maçın sonunda Alman yayınında kameranın takibine takılan jude Bellingham, oldukça üzgün olduğu görüldü. 

Kameramanın yakınlaşması sonrası İngiliz oyuncu eliyle müdahale ederek, ekranı yere çevirdi. Bellingham'ın yüz ifadesinden de yakın takibe tepkili olduğu anlaşılıyordu.  

Senin için hazırladığımız haberler