Jürgen Klopp, Almanya Milli Takımı iddiaları hakkında net konuştu

09.03.2021 - 16:54 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 18:03

Almanya A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün bu yıla ertelenen 2020 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra görevi bırakacağını açıklamasının ardından yerine gelecek isim için çalışmalar başladı. Listede Liverpool'u çalıştıran Jürgen Klopp ilk sırada yer alıyor. Alman teknik adam Almanya Milli Takımı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Jürgen Klopp, Almanya Milli Takımı iddiaları hakkında net konuştu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün bu yıla ertelenen 2020 Avrupa Şampiyonası'ndan (EURO 2020) sonra görevini bırakacağını duyurmasının ardından yerine gelecek isim için ise çalışmalar başladı.

İlk aday Jürgen Klopp

Bu isimlerin başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'u çalıştıran Alman teknik adam Jürgen Klopp geliyor. Klopp, Almanya Milli Takımı'nda görev alıp almayacağı sorulara ise yanıt verdi.

"Almanya Milli Takımı için bu yaz uygun muyum?"

RB Leipzig ile oynayacakları maç öncesi basına konuşan Klopp, "Bu yaz bu görev için uygun muyum? Hayır. Lör orada inanılmaz işler başardı. Federasyonun doğru bir seçim yapacağını düşünüyorum" yanıtını verdi. 

Liverpool ile sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Klopp, Almanya Milli Takımı'nın gözünde ilk sırada yer alıyor, ancak yine de Liverpool ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Klopp ayrılırsa yerine Gerrard

Öte yandan Jürgen Klopp'un Liverpool'dan ayrılması durumunda ise yerine eski Liverpool efsane oyuncularından ve şu anda İskoç ekibi Glasgow Rangers'ı çalıştıran ve bu sezon şampiyon yapan Steven Gerrard'ın geleceği konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler