Jürgen Klopp: "İstanbul'un önemi çok özel bizim için"

13.08.2019 - 22:39 | Son Güncellenme: 13.08.2019 - 22:39

Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, UEFA Süper Kupa finalinde karşılaşacakları Chelsea maçı öncesi basına açıklamalarda bulundu

Klopp'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Fiziksel olarak da olmak istediğimiz noktadayız"

Sezona farklı başladık fakat yarınki maç farklı olacak. Çünkü Chelsea ile final müsabakasında karşılaşacağız. Favori olduğumuzdan haberi yoktu. Şu anda haberim oldu. Başkalarının bizi favori gösterip ya da göstermemesi bizim dışımızda. Zor bir sezon öncesiydi. Neyin ne olacağını bilemeyiz özellikle de erken sezon öncesinde. Fiziksel olarak da olmak istediğimiz noktadayız. Eylül ya da ekim ayında yüzde yüz hazır oluruz.

"İstanbul'un önemi çok özel bizim için"

Yarın çok önemli bir maç önümüzde kupayı kazanmak istiyoruz. Tabii İstanbul'un önemi çok özel. İstanbul'daki 2005 yılındaki final maçımızı kimse unutmuyor. O dönem aktörler farklıydı. Daha önce Dortmund ile Galatasaray karşısında oynamıştık. Çok ateşli bir maç olmuştu. İstanbul'da da Liverpool taraftarları var. Bu da bizim için önemli. Sezon öncesi bana burada olacağımızı söyleseydiniz; bana çok uzak gelirdi. Şu anda da Şampiyonlar Ligi finali çok uzak geliyor. Lovren'i hasta olduğu için buraya getirmedik.

"Kadın hakemlerle ilgili deneyim sahibiyim"

Nihayet diyorum. Vakti gelmişti. Ben, kadın hakemlerle ilgili deneyim sahibiyim. Almanya'da daha önce bu durumla karşılaştım. Kadın hakemlerin olmasını son derece normal görüyorum. Böyle bir turnuvada kadın hakemlere görev verilmesi çok önemli. Ben maalesef buna karar verici değilim. Biz her maçımıza kazanmak için çıktık ve hedeflerimize ulaştık.

Senin için hazırladığımız haberler