Jürgen Klopp: Rakiplerimiz pandemiden etkilenmedi

13.08.2021 - 18:17 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 18:26

Son dakika haberleri... Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, yeni sezon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelip transfer sezonunu değerlendirdi. İşte detaylar...

Jürgen Klopp: Rakiplerimiz pandemiden etkilenmedi

AJANSSPOR - HABER

 

İngiltere Premier Lig heyecanı başlıyor. Liverpool'la iki sezon önce şampiyonluk kazanan Jürgen Klopp, Norwich City deplasmanı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Manchester City, Paris Saint-Germain (PSG) ve Chelsea'nin yaptığı transferleri yorumlayan Klopp, rakiplerinin pandemiden etkilenmediğini vurguladı. İşte, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un açıklamalarından satır başlıkları.

Klopp: "Şaşırtıcı değil..."

Liverpool'un kendi yağında kavrulduğunu belirten Jürgen Klopp: "Kazandığımız kadar para harcamamıza izin verildi. Bu hep böyleydi. City, Chelsea ve United'ın ekonomik gücü şaşırtıcı değil. Rakiplerimiz pandemiden etkilenmedi" dedi. 

"Yaz transfer dönemi hep aynı..."

Rakiplerinin limitsiz olduğunu söyleyen Klopp: "Diğer takımlarla kendimizi karşılaştıramayız. Onların limiti yok ancak bizim var. Yaz transfer dönemi hep aynı. Transfer yapmazsanız insanlar sizin çalışmadığınızı düşünüyor." diye konuştu.

"Zaten bizde mevcut..."

Liverpool'un kaliteli bir takımdan oluştuğunun altını çizen Alman çalıştırıcı: "Diğer takımlar bu oyuncular için çok fazla para harcayabilir. Ancak bu kalitede oyuncular zaten bizde mevcut. Son birkaç yılda bu şekilde başarılı olduk. Hangisinin doğru bir yol olduğunu göreceğiz." ifadelerini kullandı. Liverpool, yarın saat 19.30'da ligin yeni ekibi Norwich City'le karşılaşacak.

Yaz transfer sezonunda Chelsea, Inter'den eski forveti Romelu Lukaku'yu 115 milyon Euro'ya, Manchester City, Aston Villa kaptanı Jack Grealish'i 117.5 milyon Euro'ya, Paris Saint-Germain'de Lionel Messi'yi yıllık 40 milyon Euro'dan renklerine bağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler