Juventus'dan Dybala açıklaması!

05.05.2020 - 17:15 | Son Güncellenme: 05.05.2020 - 20:42

Juventus'dan Dybala açıklaması!

İtalya Seri A ekiplerinden Juventus, yaptığı açıklamada koronavirüsüne yakalanan oyuncuları hakkında konuştu. Kulüp yaptığı açıklamada Daniele Rugani ve Blaise Matuidi'nin COVID-19 testlerinin negatif olduğunu doğrularken, Arjantinli yıldız oyuncu Paulo Dybala'nın ise halen hastalığı atlatamadığı belirtildi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Kulüpten yapılan açıklamada, takım otobüsü de dahil olmak üzere tüm çalışma ortamlarının steril edildiği ve İtalya hükümetinin koydukları kurallara en iyi şekilde uydukları ifade edildi. Bugüne kadar 3 oyuncularında koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyleyen İtalyan ekibi, Dybala hariç 2 oyuncunun da hastalığı atlattığını açıkladı.

"15 Nisan'dan beri yapılan testler..."

Yapılan açıklamada "Daniele Rugani ve Blaise Matuidi'ye COVID-19 için çift tanı testi yapıldı. Testler negatif sonuç verdi. Ancak oyuncularımız halen kendi evlerinde izolasyon durumundalar. 15 Nisan'dan beri yapılan testler negatif çıkıyor. Hastalığı atlattılar"

"Hastalığın belirtilerini göstermese de..."

Arjantinli yıldız Dybala hakkında konuşan Juventus yönetimi: "Dybala, artık hastalığın belirtilerini göstermese de testleri pozitif çıkıyor. Kız arkadaşı Oriana ile kendilerini izolasyon altına almış durumdalar. Herkes gibi bizde yeni sonuçları bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler