Juventus'tan Galatasaray'a transfer! İtalyanlar yazdı...

21.09.2020 - 16:12 | Son Güncellenme: 21.09.2020 - 16:16

Galatasaray, Juventus forması giyen Sami Khedira transferini gerçekleştirecek mi? Khedira Galatasaray ile görüştü mü? İtalyan basını transferle ilgili son durumu yazdı.

Juventus'tan Galatasaray'a transfer! İtalyanlar yazdı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Galatasaray ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Sami Khedira'yı mı transfer edecek? İtalyan basını nu konuyla ilgili son durumu yazdı.

Khedira, Juventus'tan ayrılmayı düşünüyor

İtalyan basınından Il Giornale, Juventus forması giyen Alman oyuncunun Galatasaray'a transfer olabileceğini iddia etti. Khedira'nın Juventus ile olan sözleşmesinin feshedilmesi gündemde.

Galatasaray'ın Khedira ile ilgilendiği iddia edildi

Normal şartlarda Sami Khedira'nın Juventus ile olan sözleşmesi gelecek yıl sona erecek. Stuttgart altyapısından yetişen Khedira, 2010'da 14 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e, sonra da 2015'te Juventus'a bedelsiz transfer olmuştu. Galatasaray, orta saha konusunda birçok opsiyonu değerlendiriyor.

Sami Khedira'nın paraşütsüz düşüş...

33 yaşındaki Khedira, geçen sezon Juventus'ta 18 maçta 978 dakika süre aldı ve 1 asist üretti. Transfermarkt verilerine göre; 6 yıl önce güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olarak gösterilen Khedira'nın güncel değeri ise 4 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler