Kaan Ayhan: "Gruptaki her maçı kazanmak istiyoruz"

29.05.2021 - 14:22 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 14:32

Milli oyuncular Mert Günok ve Kaan Ayhan, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kaan Ayhan: "Gruptaki her maçı kazanmak istiyoruz"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım'da Mert Günok ve Kaan Ayhan basın toplantısı düzenliyor.

Milli takımımızın kalecilerinden Mert Günok'un açıklamaları şöyle:

"Herkes bizim için seferber olmuş durumda"

"Merhaba herkese, sürecin en başından başlamak gerekirse pandemiden dolayı geç kalınmış bir şampiyonaya hazırlanıyoruz. Bu ekip ilk kamptan itibaren başarılı olacağını hissettirdi. Oyuncular olarak bu sinerjiyi hissettik ve yolun sonunda şampiyonaya katılmaya hak kazandık. Kamp şu anda güzel gidiyor. Herkes bizim için seferber olmuş durumda. Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanabilmemiz için her şeyi yapıyorlar. Başarılı olacağımızdan eminim."

Serie A takımlarından Sassuolo'da forma giyen 26 yaşındaki milli oyuncumuz Kaan Ayhan'ın açıklamaları ise şöyle:

"Kaptan olmak çok güzel bir duyguydu"

"Bu süreçte hepimizin emeği geçti. 3'lü savunmada çok zorlanmadık. Çağlar da Merih de takımlarında genelde 3'lü oynuyorlar. Milli takım ile kulüp takımı arasında çok büyük fark var. Milli takım ile 3-4 kez toplanıyoruz. Milli takımda hocaların işi daha zor. Sadece İtalya değil biz değil. Denk gruba düştüğümüzü söyleyebilirim. Gruptaki maçlarda her sonuç çıkabilir. Biz büyük ülkelere karşı önemli sonuçlar aldık. İtalya'ya karşı da bunu başarabiliriz. Gruptaki her maçı kazanmak istiyoruz. "

DETAYLAR GELİYOR...

"Kaptan olmak çok güzel bir duyguydu"

Geçtiğimiz gün oynanan Azerbeycan maçında gol attığı için mutlu olduğunu ifade eden Kaan Ayhan"Takım arkadaşlarım iyi ortalar yapıyorlar, bu yönden şanslıyım. Azerbaycan maçında topun önüme düşmesi yetenekten ziyade şans bence. Gollerimle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Kimin gol attığı önemli değil önemli olan takımızın kazanması. Çok özel bir duygu. Kaptan olmak çok güzel bir duyguydu. Kaptanlık Burak Ağabey ait o gün ben kaptan çıktım, çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler