Kaan Ayhan için sürpriz teklif

31.07.2020 - 21:13 | Son Güncellenme: 31.07.2020 - 21:14

Kaan Ayhan transfer haberleri... Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kaan Ayhan, İtalya Ligi'ne mi transfer oluyor?Milli futbolcuyu İtalya'dan hangi takım transfer etmek istiyor? İşte detaylar...

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan milli futbolcu Kaan Ayhan'a İtalya Ligi'nden sürpriz bir takım talip oldu.

Sassuolo devreye girdi

TRT Spor'da yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Sassuolo, Kaan Ayhan için Fortuna Düsseldorf'a resmi teklif yaptı. İtalyan ekibinin milli futbolcuya yaptığı teklifin ise 3 yıl olduğu belirtildi. 

Sky Spor'ta yer alan habere göre; İtalyan ekibi, milli futbolcu için 1.5 milyon Euro ödeyecek.

Kaan Ayhan için resmi açıklama

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fortuna Düsseldorf Başkanı Thomas Röttgermann ise, "Şu an için bir anlaşma yok. Serbest kalma maddesinin yürürlüğe girip girmemesi, Pazartesi belli olacak" şeklinde konuştu.

Öte yandan Kaan Ayhan WhatsApp üzeri İtalya’ya transferini Bild’e doğruladı. Kaan şu an İtalya ve yeni kulübünde olduğunu ve gelecek günlerde her şey açıklanacağını bildirdi. Kaan’ın yeni kulübü milli futbolcunun serbest kalma opsiyonunu (2 milyon Euro) bitmesine 5 saat kala kullandı.

Galatasaray’ın yeni sezon yapılanması kapsamında Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen Kaan Ayhan’ı ikna ettiğini Türkiye ilk kez Ajansspor’dan duymuştu. İş sadece Galatasaray yönetiminin 31 Temmuz’a kadar Kaan’ın 2.5 milyon Euro’luk serbest kalma ücretini Alman kulübüne yatırmasına kaldı.

İşte Kaan Ayhan konusunda tüm gerçekler

Senin için hazırladığımız haberler