Kaan Ayhan: "İtiraf etmeliyim ki..."

17.05.2020 - 15:42 | Son Güncellenme: 18.05.2020 - 00:05

Almanya'da Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan, Paderborn ile golsüz berabere kaldıkları maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Kaan Ayhan, gelecek adına da konuştu.

Kaan Ayhan: "İtiraf etmeliyim ki..."

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcumuz Kaan Ayhan, 0-0 biten Paderborn maçı hakkında konuştu ve dikkat çeken sözler söyledi. Ayhan, cezalı duruma düştüğü için ise üzgün olduğunu vurguladı.

Kaan Ayhan: "Hak edilmiş bir galibiyet olmazdı"

Milli futbolcu, "Eğer bugün sahadan kazanan takım olarak ayrılsaydık bu hak edilmiş bir galibiyet olmazdı. Rakibimizden daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ama maçı daha net bir oyun ortaya koyarak kazanmalıydık" ifadelerini kullandı.

Kaan Ayhan: "Köln derbisinde oynamak isterdim"

Kaan Ayhan, 90 dakika oynadığı Paderborn maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüğü için de üzgün olduğunu belirtti. Rhein derbisinde sahada yer alamayacak Kaan Ayhan, "Eninde sonunda cezalı duruma düşecektim. Tabii ki bu durumun daha geç olmasını ve Köln ile oynayacağımız derbide sahada olmak isterdim" diye konuştu. 

Kaan Ayhan'dan maske ile röportaj itirafı

Öte yandan Kaan Ayhan, röportaj alanındaki anların ilginçliği hakkında ise, "İtiraf etmeliyim ki oraya maskelerle gitmeye pek alışkın değiliz. 1-2 hafta içinde bu tip şeylere alışacak mıyız, ya da böyle bir gündem olacak mı bilemiyorum. Maçtayken saha içiyle meşgulüz. 90 dakika etraftaki her şeyi takip etmeyebiliyoruz" dedi.

Düsseldorf ligde kaçıncı sırada?

Ligde zor günler geçiren Fortuna Düsseldorf, 26 maçta topladığı 23 puanla 16. sırada bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler