Kaan Ayhan transferi için 'duygusal' detay!

04.06.2020 - 14:41 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 14:45

Galatasaray ile adı transferde anılan milli futbolcu Kaan Ayhan'ın geleceği merak konusu oldu. Düsseldorf ile sözleşmesi devam futbolcu için Alman kulübünün beklentisi ortaya çıktı. Kaan Ayhan için bonservis bedeli belirlendi. Kaan Ayhan, Türkiye'ye gelecek mi?

Kaan Ayhan transferi için 'duygusal' detay!

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen Kaan Ayhan’ın geleceği merak konusu oldu. Kaan Ayhan, Düsseldorf’tan ayrılacak mı? Transfer konusuna nasıl bakıyor? Detaylar haberimizde…

Kaan Ayhan’ın geleceği Düsseldorf’un ligdeki durumuna bağlı

Milli futbolcu Kaan Ayhan, futbol kariyerine Fortuna Düsseldorf ekibinde devam etse de yeni sezonda bu durumun değişme olasılığı Bundesliga ekibinin geleceğine bağlı.

Düsseldorf küme düşerse, Kaan Ayhan’ın transferine onay çıkabilir

Alman basınına göre; 27 puanla 16. sırada bulunan Fortuna Düsseldorf eğer küme düşerse Kaan Ayhan’ı elde tutması çok zor. Bu açıdan Kaan Ayhan’ın takımdan ayrılmasına onay çıkacak.

Kaan Ayhan için 7 milyon Euro beklentisi

Ancak; Düsseldorf’un Kaan Ayhan transferinden beklentileri var. Yine Alman basınında yer alan bazı haberlere göre; Düsseldorf, 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun 7 milyon Euro karşılığında satılmasına sıcak bakabilir.

Galatasaray ile transferde adı anılıyor ama…

Kaan Ayhan’ın adı son dönemlerde sıkça Galatasaray ile anılmaya başlandı. Fakat; Kaan Ayhan’ın maliyeti yüksek olduğu için sarı kırmızlılara transferi çok düşük bir ihtimal olarak görünüyor.

Bundesliga’dan da pusuda olan takımlar var

25 yaşındaki defans oyuncusunu Almanya’da çok yakından takip eden kulüpler olduğu ve milli stoperin Bundesliga’da kalmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Kaan Ayhan bu sezon kaç maçta oynadı?

Kaan Ayhan bu sezon Düsseldorf ekibinde 29 maçta 2613 dakika süre aldı ve 2 gol 3 asistlik performans ortaya koydu.

Kaan Ayhan’ın sakatlığı ne durumda?

Kas yaralanması problemi yaşayan ve Bayern Münih maçında oynayamayan futbolcunun tekrar antrenmanlara başladığı fakat; 6 Haziran Cumartesi günkü Hoffenheim maçında oynayıp oynayamayacağının belirsiz olduğu açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler