Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'da son perde! Transfer...

12.07.2020 - 17:33 | Son Güncellenme: 12.07.2020 - 17:41

Düsseldorf'un küme düşmesiyle birlikte takımdan ayrılan futbolcuların sayısı artmaya başladı. Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın geleceğiyle ilgili karar verildi mi? Futbolcularla görüşme ne zaman yapılacak? Son gelişmeler...

Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'da son perde! Transfer...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Almanya Ligi'ne (Bundesliga) bu sezon küme düşerek veda eden Fortuna Düsseldorf, gelecek sezon için bir planlama yapmak için harekete geçti. Düsseldorf ekibinin küme düşmesi sonrasında yaşacağı mali problemler ve prestij sebebiyle bazı oyuncularını kadroda tutamayacağı gündeme gelmişti. Bu durum, gerçekleşmeye de başladı. Pekiyi, defans oyuncusu Kaan Ayhan ile golcü futbolcu Kenan Karaman'ın durumu netleşti mi? Detaylar ve son gelişmeler haberimizde...

Kaan Ayhan ve Kenan Karaman takımda kalacak mı?

Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın geleceği merak konusu oldu. Kulüp, iki oyuncuyu elde tutabilmenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen iki milli futbolcu ile ilgili açıklama, Düsseldorf'un yeni spor direktörü Uwe Klein'den geldi. 

'Sözleşmeleri devam ediyor'

Klein, takımı gelecek sezon için yeniden dizayn etmek durumunda olduklarını anlattı. Klein, iki isim hakkında net bir açıklama yapmazken sadece Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın sözleşmesinin sürdüğü ifade edildi. 

Rösler, Kaan Ayhan ve Kenan Karaman ile görüşecek

Öte yandan teknik direktör Uwe Rösler, gelecek sezonki durumları hakkında bazı futbolcularla görüşmeler yapacak. Bu futbolcular arasında Kaan Ayhan da yer alıyor. Aynı durum, Kenan Karaman için de geçerli. 

Kaan Ayhan kaç maçta oynadı?

Bonservis bedeli 6 milyon Euro olan oyuncu ile Almanya ve Türkiye'den ilgilenen kulüpler var. Milli futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Kaan Ayhan, küme düştükleri sezon ligde 34 maçta 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. 

Kenan Karaman kaç maçta oynadı?

Kenan Karaman'ın Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi ise 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek. Kenan Karaman da son sezonda 21 maçta 6 gol 1 asiste imza attı. İki futbolcunun, Bundesliga 2'de oynamak istemediği ve kariyerlerine başka bir yön vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler