Kaan Ayhan ve Vedat Muriç transferlerine açıklık getirdi: Oynatmayı düşünüyorlar...

25.08.2021 - 16:16 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 16:36

Ünlü İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Kaan Ayhan ve Fenerbahçe'nin golcü transferi için hedefinde bulunan Vedat Muriç transferiyle ilgili Rdayospor'a özel açıklamalarda bulundu.

Kaan Ayhan ve Vedat Muriç transferlerine açıklık getirdi: Oynatmayı düşünüyorlar...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de ilk iki hafta sona ererken, transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Beşiktaş 'ta transfer çalışmaları devam ederken gündemde olan Kaan Ayhan transferi konusunda flaş gelişme yaşandı.

Beşiktaş yönetimi, 26 yaşındaki milli oyuncu Kaan Ayhan transferi için Sassuolo ile görüşürken, ünlü İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, Radyospor'da Spor Kazanı programını sunan Özgür Sancar'ın programına bağlandı. İtalyan gazeteci, Kaan Ayhan transferine ilişkin Radyospor dinleyicilerine önemli bilgiler paylaştı. 

"Alessio Dionisi, Kaan'ı beğeniyor"

Canlı yayında Beşiktaş'ın bir süredir kadrosuna katmak istediği Kaan Ayhan transferine değinen İtalyan gazeteci "Beşiktaş Kaan ile ilgileniyordu. 3 milyon Euro önerdiler. Sassuolo bunu kabul etmedi. Teknik direktör Alessio Dionisi de Kaan'ı beğeniyor. Oynatmayı düşünüyor. İyi bir teklif olursa Sassuolo değerlendirebilir. Ben Kaan'ın ayrılmayacağını düşünüyorum. Ama transferde dinamikler değişebilir." şeklinde konuştu.

Vedat Muriç'in geleceği

Öte yandan hücum bölgesine Pedro ve Toma Basic'i alan Lazio'da Vedat Muriç'in geleceğine de değinen İtalyan gazeteci "Bence Muriç Lazio'da devam edecek. Lazio ona şans vermek istiyor. Çok iddialı olabileceklerini düşünüyor. Sarri, Muriç'in bu sezon kendisini ispatlayabileceğini düşünüyor. Bu sezon kalması büyük olasılık. Ayrıca Caicedo'nun da Genoa'ya transferi söz konusu. Bu Vedat için büyük anlam ifade ediyor. Geride kalan dönemi unutturacak bir performans sergileyebilir. Sarri ona daha fazla şans verecektir. Sarri ikili bir forvet sistemi üzerinde de çalışıyor. Caicedo'nun gitmesi Muriç için önemli. Muriç, geçen sezonki vasat performansını unutturmak istiyor. Muriç kalacak diye düşünüyorum." dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler