"Kaan Ayhan'ın yaptığı şey utanç verici"

07.06.2020 - 22:00 | Son Güncellenme: 07.06.2020 - 22:04

Fortuna Düsseldorf ile Hoffenheim arasında oynanan ve 2-2 biten maçta Hübner kırmızı kart gördü. Pozisyonunun içinde olan milli futbolcu Kaan Ayhan'ı eleştirdi. Hübner, Kaan Ayhan'ın bu pozisyonda hakemi yanıltmakla suçladı.

"Kaan Ayhan'ın yaptığı şey utanç verici"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'un formasını giyen Kaan Ayhan ile ilgili olay bir açıklama geldi. Hoffenheim forması giyen Benjamin Hübner, Kaan Ayhan'ın bu maçta utanç verici bir davranışa imza attığını söyledi. Hübner, Kaan Ayhan ile ilgili neler söyledi?

Hızlı bir başlangıç oldu

Fortuna Düsseldorf ile Hoffenheim 2-2 berabere kaldı. Bu maça Düsseldorf henüz 5. dakikada bulduğu golle hızlı başladı. 9. dakikada ise maç adına kritik bir an yaşandı.

Hübner, Kaan Ayhan'a fiziki müdahalede bulundu

Benjamin Hübner ile Kaan Ayhan arasında ceza alanında yaşanan bir mücadelede her iki oyuncu fiziksel temas kurdu. Karşılaşmanın hakemi Hübner'e kırmızı kart gösterdi. Hoffenheimli futbolcu ile mücadeleye giren Kaan Ayhan yere düştü.

Kaan Ayhan: "Pozisyon kırmızı kart"

Alman basını, ekranlara gelen görüntüde Kaan Ayhan'ın rakibin Hübner'in kolunu yukarıya doğru salladığının açıkça görüldüğünü gündeme getirdi. Kaan Ayhan bu pozisyonla ilgili verdiği röportajda, "İlk hissettiğim yüzümde yumruk hissetmem. O zaman çok fazla incitmediğini fark ettim. Ama bu pozisyona kırmızı kart pozisyona verilir" diye konuştu. 

Hübner: "Kaan Ayhan'ın yaptığı büyük bir utanç"

Öte yandan Hübner de pozisyonla ilgili konuştu ve Kaan Ayhan'ı hedef aldı. Hoffenheim kaptanı, "Kolum açık. Çünkü mesafemi korumak istiyorum. Kaan Ayhan'ın yaptığı şey dürüstçe söylemek gerekise benim için büyük bir utançtır. Dürüstçe futbolun zevkini kaçırıyor. Eğer vurmuş olsaydım bunun aptallık ya da hata olduğunu söyleyebilirim. Bunu kabul ederdim" ifadelerini kullandı.

İki takımın ligdeki durumu

Hoffenheim, oynanan 30 maç sonunda 43 puanla 7. sırada bulunuyor. Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Düsseldorf ise 28 puanla 16. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler