Göztepe, Beşiktaş'ın Kaçan Golüne Ahh Diyen Yorumcuya Tepki Gösterdi

11.02.2022 - 14:08 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 16:08

Türkiye Kupası Göztepe-Beşiktaş maçında Ghezzal'ın kaçırdığı gol sonrası "Ahh" diyen yorumcu Gökhan Keskin'e Göztepe'de Talat Papatya'dan tepki geldi.

Göztepe, Beşiktaş'ın Kaçan Golüne Ahh Diyen Yorumcuya Tepki Gösterdi

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Göztepe, Beşiktaş'a konuk oldu. Maçın normal süresinde gol sesi çıkmayınca iki uzatma devresi daha oynandı. Bol gol pozisyonuna sahne olan karşılaşmada iki taraf da yüzde 100'leri kaçırdı. Özellikle Beşiktaş'ın uzatma devrelerinde yaptığı ataklara, ördüğü etten duvarla direnen Göztepe, gol yememeyi başararak, maçı penaltılara taşıdı.

Yorumcu, kaçan gole "Ahh" çekti

Karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Beşikaş, Batshuayi, Larin, Ghezzal gibi önemli yıldızları ile Göztepe kalesini yokladı. Birçok tehlikeli gol pozisyonuna giren Kara Kartal, bunları gole çeviremedi. Göztepe savunmasının bunaldığı anlarda Rachid Ghezzal'ın ceza sahası içinden vurduğu top, direğin yanından az farkla çıkınca, maçın yorumculuğunu yapan Gökhan Keskin'den "Ahh" diye tepki geldi.

Göztepe'den yorumcuya tepki geldi

Bu olayın yaşanmasının ardından sosyal medya platformlarında çok konuşulması üzerine, Göztepe tarafından, maçı yorumlayan Gökhan Keskin'e tepki geldi. Göztepe Başkan vekili Talat Papatya, "Spikerin yanında bir amigo edasıyla, olmayan gole dahi aşırı tepki veren yorumcu hiç hoş olmadı." şeklinde konuştu.

Talat Papatya kimdir?

Talat Papatya, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Birçok aile şirketinin yönetiminde yer almaktadır. 2014 yılından beri Göztepe Spor Kulübü'nün başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca Koruncuk Vakfı'nda strateji planlama komisyonu üyesidir. Papatya, aynı zamanda Göztepe Başkan vekilliğini de üstlenmektedir.

Gökhan Keskin kimdir?

31 Mart 1966 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Gökhan Keskin, Beşiktaşlı'dır ve Beşiktaş formasını uzun yıllar boyunca giymiştir. 1984 yılında Beşiktaş Altyapısı'ndan A Takıma yükselen Gökhan Keskin, 1996 yazına kadar Siyah-Beyazlılar'da kalmıştır. İstanbulspor'a transfer olan libero, 2001 yılına kadar burada kalmış, ardından futbol kariyerine son vermiştir.

Kariyeri boyunca 405 resmi karşılaşmaya çıkan tecrübeli futbolcu, 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 19 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermiştir.

Beşiktaş karşyerinde ise tam 318 maçta forma giyen libero, kariyerindeki 11 golün 10'unu burada atmıştır. Gökhan Keskin, kariyerinde kaydettiği 19 asisti de Siyah-Beyazlı takımda yapmıştır.

İlgini Çekebilir
Başkan 'anlamıyorum' demişti, son şans çıktı! 24 saat var...
Habere Git

Teknik direktörlük kariyeri

2005/06 sezonunda Gaziantepspor'da yardımcı antrenör olarak hocalık kariyerine adım atan Gökhan Keskin, Güngören Bld, Ankaraspor ve Gençlerbirliği gibi takımlarda ikinci adamlık yaptı. 2009/10 sezonunda Beşiktaş'ta Gençlik gelişim koordinatörü olan Keskin, 2011/12 sezonunda Türkiye A2 Takımı'nın teknik direktörlüğüne getirildi.

İlgini Çekebilir
Rachid Ghezzal gol kaçırdı, yorumcudan ses geldi: Ahhhh!
Habere Git

2014/15'te Adanaspor'un sportif direktörü olan tecrübeli çalıştırıcı, 2015/16'da Beşiktaş'a dönerek, Şef scoutluk ve sportif direktörlük gibi görevler yapmıştır. Gökhan Keskin, son olarak 2019/2020 sezonunda sportif direktörlüğünü yürüttüğü Beşiktaş ile yollarını ayırmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler