Fenerbahçe'nin Genci Arda Güler Kadıköy'de İlk Golünü Attı

16.04.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 08:21

Süper Lig'de Göztepe ile karşılaşan Fenerbahçe Arda Güler'in penaltı golü ile skoru 2-0 yaptı. Arda Güler, Kadıköy'deki ilk golünü attı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'nin Genci Arda Güler Kadıköy'de İlk Golünü Attı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Göztepe'yi konuk etti. Kadıköy'deki karşılaşmada Sarı-Lacivertliler, Arda Güler'in penaltı golü ile skoru 2-0 yaptı.

Arda'nın çevirdiği top VAR'a gitti

Maçın 68. dakikasında Serdar Aziz'in yerine oyuna giren Arda Güler, 80. dakikada savunma arkasına sarkarak topu çizgiden içeri ortaladı. Arda'nın yerden ortasına Rossi hamle yaptı. Altıpasın içinde topa dokunamayan Rossi topa dokunmadı ve yerde kaldı. Pozisyondan 1 dakika sonra oyun durakladığında VAR uyarısı ile hakem izlemeye çağırıldı.

Kadıköy "Arda" dedi, beyaz noktaya o gitti

Pozisyonu inceleyen karşılaşmanın hakemi Yasin Kol, penaltı noktasını gösterirken, Rossi'ye müdahaleyi yapan Moubandje'e kırmızı kart gösterdi. Penaltı kararının ardından tüm Kadıköy, "Arda" sesleri ile inledi. Beyaz noktaya Valencia ile birlikte giden genç oyuncu, Valencia'nın topu kendisine bırakması ile kaleci ile baş başa kaldı.

Kadıköy'de ilk gol

Penaltıyı kullanan Arda Güler, sol alt köşeye düzgün bir vuruş yaptı. Top, kaleci ile farklı köşeye giderek, ağlarla buluştu. Genç oyuncu, Kadıköy'de kendi taraftarının önünde ilk kez gol sevinci yaşadı. Bu penaltı golü, Arda Güler'in Süper Lig kariyerinde 3. golü oldu.

Senin için hazırladığımız haberler