Fenerbahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'a Karşı! İşte Dev Maçın İlk 11'leri

18.05.2023 - 09:13 | Son Güncellenme: 18.05.2023 - 19:02

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşıyor. Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Kanarya, kritik maça çıkacak. İşte muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'a Karşı! İşte Dev Maçın İlk 11'leri

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Ligde son düzlüğe gelinirken Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Sarı-Lacivertliler, kötü bir dönemden geçen Trabzon karşısındaki kritik sınavda kazanmak istiyor.

Jesus henüz büyüklere karşı kazanamadı

Sezon başında Fenerbahçe'nin başına geçen dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, büyük maç kazanamaması ile eleştiriliyor. Jesus, Sarı-Lacivertliler ile çıktığı derbileri henüz kazanamazken, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı oynanan 4 maçta 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe'nin büyüklere karşı oynadığı maçların skorları

  • Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe
  • Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe
  • Fenerbahçe 0-3 Galatasaray
  • Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş
İlgini Çekebilir
Murat Sancak'tan açıklama: Montella, Fenerbahçe'ye mi gidiyor?
Habere Git

Fener, zirvenin 8 puan gerisinde

Süper Lig'de son haftalara girilirken Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde yer alıyor. Kanarya, çıktığı son 3 lig maçında 4 puan kaybı yaşadı. Son haftalarda yaşanan önemli puan kayıpları şampiyonluk yolunda büyük yara açtı.

Trabzonspor kötü dönemden geçiyor

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor ise kötü bir dönemden geçiyor. Alınan kötü sonuçların ardından başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifaları Bordo-Mavililer'i geçiş dönemine soktu. Yeni seçilen başkan Ertuğrul Doğan ve göreve getirilen Hırvat hoca Nenad Bjelica, Fırtına'yı toparlamak istiyor.

Üst üste yenilgiler hedefsiz bıraktı

Bordo-Mavililer, Süper Lig'in 27. haftasında alınan 4-3'lük Kayserispor mağlubiyeti ile düşüşe geçerken, üst üste 5 lig maçında 4 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Yaşanan puan kayıpları ile ligde hedefinden uzaklaşan Fırtına, kupaya da son 16 turunda veda etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 1 ay yok...
Habere Git

Son maçını kazanan Fırtına, Kadıköy öncesi moral buldu

Son 3 lig maçında da kırmızı kart görerek 10 kişi kalan Trabzonspor, son maçını ise MKE Ankaragücü'ne karşı 2-0 kazandı ve Fenerbahçe maçı öncesi moral buldu.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında 4 oyuncusundan yararlanamayacak. 

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, zorlu müsabakada forma giyemeyecek.

Sınırda 5 isim

Jorge Jesus'un takımında 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc ve Gustavo Henrique sarı kart görmeleri durumunda Antalyaspor maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek kesenin ağzını açtı! Futbolculara prim sözü...
Habere Git

Trabzonspor'da 4 oyuncu yok

Trabzonspor ise Kadıköy deplasmanına 4 oyuncusundan yoksun çıkıyor. Denswil, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Parmak sakatlıkları sebebiyle, Bakasetas ise kırmızı kart cezası nedeniyle Sarı-Lacivertliler'e karşı forma giyemeyecek.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki Süper Lig maçı 18 Mayıs Perşembe günü, saat 20.00'de başlayacak. Kadıköy'de oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakemi

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar yardımcı hakem olurken, Murat Erdoğan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR koltuğunda Hakan Ceylan oturacak. AVAR'da ise Burak Şeker ve Serkan Ok bulunacak.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ilk 11'leri

  • Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Arda Güler, Rossi, Valencia, Batshuayi
  • Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir, Visca, Umut Bozok
Senin için hazırladığımız haberler