Fenerbahçe Ümraniyespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

08.08.2022 - 08:58 | Son Güncellenme: 08.08.2022 - 11:17

Süper Lig'in açılış haftasında Fenerbahçe Süper Lig'in yeni takımı Ümraniyespor'u konuk edecek. F. Bahçe kariyerindeki ilk lig maçına çıkacak olan Jorge Jesus'un hedefi 3 puan. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Ümraniyespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor'u ağırlayacak. 

Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge. Karşılaşma yayıncı kuruluş beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Ümraniyespor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Emre Mor, Zajc, Lincoln, Rossi, Valencia

Ümraniyespor: Serkan, Mert, Glumac, Allyson, Lenjani, Sackey, Gagnidze, Oğuz, Geraldo, Gheorghe, Adel Bettaieb.

Jorge Jesus ilk maçına çıkacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus sarı-lacivertli takımın başında Süper Lig'deki ilk maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Jesus yönetiminde Avrupa Kupaları'nda 3 maç yaptı ve 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 

Öte yandan; Fenerbahçe'de yeni transferler Luan Peres, İrfan Can Eğribayat ve Ezgjan Alioski, Jesus'un görev vermesi halinde Kadıköy'deki ilk maçta taraftarla buluşacak.

Fenerbahçe Ümraniyespor maçı eksik ve cezalılar

Fenerbahçe'de Ümraniyespor maç kadrosunda İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Joao Pedro, Serdar Aziz ve Nazım Sangare yer almıyor.

Süper Lig'e hoş geldin Ümraniyespor

Süper Lig'in yeni takımı Ümraniyespor, Süper Lig'deki ilk heyecanını Fenerbahçe karşısında yaşayacak. İstanbul temsilcisi tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

Fenerbahçe Ümraniyespor maçının iddaa oranları

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçı olan Fenerbahçe-Ümraniyespor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin galibiyetine 1.16 oran, beraberliğe 5.03, Ümraniyespor'un galibiyetine ise 7.92 oran veriliyor.

Mücadelede 0.5 Alt gol oranı -, 1,5 Alt gol oranı 4.85, 2,5 Alt oranı 2.30, 3,5 Alt oranı 1.46 olarak belirlenirken, 1,5 Üst gol oranı -, 2,5 Üst oranı 1.34, 3,5 Üst oranı 2.02 ve 4.5 Üst oranı 3.41 oldu.

Maçın VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe ile Ümraniyespor arasındaki karşılaşmanın VAR hakemi de belli oldu. 

 

  • VAR: Özgür Yankaya
  • AVAR: Erkan Engin
Senin için hazırladığımız haberler